Rcs Rds Sediu, Bucureşti

Denumire:
Rcs Rds Sediu
Adresă:
Strada Doctor Staicovici 75
Localitate:
050557 Bucureşti - Sector 5
Telefon:
031.400.4414
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

RCS & RDS şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară. RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piaţă.

Publicaţi imagini
Profil lung
RCS & RDS este un important operator de servicii de telecomunicatii din Romania.In 1996, grupul RCS s-a consolidat si a fost pregatit pentru noi investitii. Primul pas - in noiembrie 1998 cand a fost achizitionata prima retea de cablu din Budapesta. Astazi ocupa locul trei pe piata operatorilor de cablu din Ungaria.
In perioada decembrie 1999 - ianuarie 2000 sunt cumparate primele retele de cablu si in Slovacia, unde Slovakia Cable Systems (SCS), detinuta in proportie de 95% de catre RCS, este al doilea operator pe piata locala. Tot in 1998 e infiintata Romania Data Systems (RDS), compania ce apartinea grupului si care este specializata in transmisii de date si Internet; in prezent este lider al pietei de profil din Romania.
In aprilie 2000 este initiat proiectul de construire a unei retele nationale de fibra optica de mare capacitate (4.200 km), care a devenit intre timp functionala la nivel national si metropolitan, in cele mai importante orase din tara.

Cuvinte cheie:

Telefonie Fixa, Televiziune Prin Cablu, Digi Tv, Furnizor servicii de Internet, Digi Tel

Păreri

1 Stele

19 martie 2015

foarte neseriosi si cei care ii reprezinta in relatia cu abonatii foarte prost crescuti

Chirita
1 Stele

Ecou

cu mai mult de 6 luni în urmă

Inca de la instalarea tel. fix, in timpul convorbirii apare un ecou stanjenitor atat la apelant cat si la apelat.Chiar nu se poate remedia acest inconvenient?? Specific ca s-au facut multe reclamatii dar nu s-au luat masurile necesare, pana acum.
Tags: #ecou in timpul convorbirii pe tel. fix
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

iulianSPD
5 Stele

BEST

, cu mai mult de 6 luni în urmă

chiar sunt cei mai tari...cel putin pe internet rup toate barierele.pe Braila pot zice ca UPCul in cativa ani da faliment cu tot ce au.IMI PLACE NOUA OFERTA LA RDS CU INTERNET DE 50Mb/s :)

Ghenu Monica
5 Stele

Rds&Rcs

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Sunt foarte multumita de pret! Ma pot autonumi client fidel pentru ca am de la ei: internet, cablu, telefonie fixa si mobila (digi). Ofera servicii de calitate, la un pret accesibil.
Tags: ## telefonie mobila# internet# cablu# telefonie fixa
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Cumpanasoiu Marius
5 Stele

super

, cu mai mult de 6 luni în urmă

o firma de telecomunicatii si de acces la internet si cablu tv foarte buna,au sediile foarte bine asezate in puncte strategice ale oraselor,ofera servicii excelente la un pret avantajos.internetul merge foarte bine si telefonia mobila la fel. Acum si cu 3G nu mai ai nevoie de nimic.
Tags: ## mobil# telefonie# internet# catv
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

mai multe păreri

Scrie o părere pentru Rcs Rds Sediu!

Cunoşti firma Rcs Rds Sediu? Împărtășește-ți experiența!