Rcs Rds Sediu, Bucureşti

21 Păreri
Rcs Rds Sediu
Str. Dr. Staicovici Nr. 75
050557 Bucureşti - Sector 5

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J40/12278/1994
Număr de agajați
9374
S.I.C
6110 - Activitati de telecomunicatii prin retele cu cablu

Descriere

RCS & RDS şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară. RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piaţă.


  Cuvinte cheie:
  Telefonie Fixa, Televiziune Prin Cablu, Digi Tv, Digi Tel, Furnizor de servicii de Internet, Telecomunicaţii
  Publicaţi imagini

  Păreri

  22 decembrie 2015

  Sunt saraci rupţi in cur de foame dac vorbesti prea mult in alte reţele sau daca faci conferinţă îţi taie telefonul toată luna ei numesc asta frauda si porma platesti tot pret intreb si ceva in plus ca de penalizari . Ba cum de la vodafon sau alte retea nu îţi interzice nimeni sa vorbeţti dar de la 5 - ce comentam sa mănânce si sari o paine

  22 decembrie 2015

  nici dupa 4 sesizari n-au venit sa instaleze televiziune si internet, au trecut 3 saptamani, sunt de o indolenta crasa, si cer spaga cu tupeu pentru montaj, ca sa-mi puna o caseta prin care sa-mi faca legatura cu fibra optica cer 150 roni, pai ce fiecare abonat isi cumpara echipamentul exterior ..???

  Comentariu

  29 decembrie 2015

  ?i eu sunt în aceea?i situa?ieca ddumneavoastră a?tept conectarea din dată de 14.12.2015 ?i în fiecare zi sun ?i primesc acela?i răspuns sec "va va contacta cineva în 48 de ore" dar cred ca au minutul format din 4000 de secunde ?iooră din 4000 deminute........

  cu mai mult de 6 luni în urmă

  foarte neseriosi si cei care ii reprezinta in relatia cu abonatii foarte prost crescuti

  Chirita

  Ecou

  cu mai mult de 6 luni în urmă

  Inca de la instalarea tel. fix, in timpul convorbirii apare un ecou stanjenitor atat la apelant cat si la apelat.Chiar nu se poate remedia acest inconvenient?? Specific ca s-au facut multe reclamatii dar nu s-au luat masurile necesare, pana acum.
  #ecou in timpul convorbirii pe tel. fix
  Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

  Comentariu

  17 februarie 2016

  Reclamatie la ANPC si ati terminat cu ei. Altii la rand tatutu.

  iulianSPD

  BEST

  , cu mai mult de 6 luni în urmă

  chiar sunt cei mai tari...cel putin pe internet rup toate barierele.pe Braila pot zice ca UPCul in cativa ani da faliment cu tot ce au.IMI PLACE NOUA OFERTA LA RDS CU INTERNET DE 50Mb/s :)

  mai multe păreri

  Scrie o părere pentru Rcs Rds Sediu!

  Cunoşti firma Rcs Rds Sediu? Împărtășește-ți experiența!


  Creează un website pentru afacerea ta
  Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
  Găzduire de incredere

  Facebook