Rcs Rds Sediu, Bucureşti

Adresă:
Strada Doctor Staicovici 75
Localitate:
050557 Bucureşti - Sector 5
Telefon:
031.400.4414
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

RCS & RDS şi-a dezvoltat propria infrastructură de telecomunicaţii pe suport de fibră optică şi acoperă cu servicii de cablu TV, internet, telefonie fixă şi mobilă peste 200 oraşe din ţară. RCS & RDS este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit şi este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. De asemenea RCS & RDS este singura companie de telecomunicaţii din România care oferă pachete complete, cu 4 servicii: televiziune prin cablu sau satelit Digi TV, internet de mare viteză Digi Net, telefonie fixă Digi Tel şi telefonie mobilă Digi Mobil. Pentru toate pachetele de servicii, compania practică cele mai accesibile tarife de pe piaţă.

Profil lung
RCS & RDS este un important operator de servicii de telecomunicatii din Romania.In 1996, grupul RCS s-a consolidat si a fost pregatit pentru noi investitii. Primul pas - in noiembrie 1998 cand a fost achizitionata prima retea de cablu din Budapesta. Astazi ocupa locul trei pe piata operatorilor de cablu din Ungaria.
In perioada decembrie 1999 - ianuarie 2000 sunt cumparate primele retele de cablu si in Slovacia, unde Slovakia Cable Systems (SCS), detinuta in proportie de 95% de catre RCS, este al doilea operator pe piata locala. Tot in 1998 e infiintata Romania Data Systems (RDS), compania ce apartinea grupului si care este specializata in transmisii de date si Internet; in prezent este lider al pietei de profil din Romania.
In aprilie 2000 este initiat proiectul de construire a unei retele nationale de fibra optica de mare capacitate (4.200 km), care a devenit intre timp functionala la nivel national si metropolitan, in cele mai importante orase din tara.

Păreri

1 Stele

19 martie 2015

foarte neseriosi si cei care ii reprezinta in relatia cu abonatii foarte prost crescuti

Chirita
1 Stele

Ecou

2 noiembrie 2012

Inca de la instalarea tel. fix, in timpul convorbirii apare un ecou stanjenitor atat la apelant cat si la apelat.Chiar nu se poate remedia acest inconvenient?? Specific ca s-au facut multe reclamatii dar nu s-au luat masurile necesare, pana acum.
Tags: #ecou in timpul convorbirii pe tel. fixScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

iulianSPD
5 Stele

BEST

, 15 februarie 2010

chiar sunt cei mai tari...cel putin pe internet rup toate barierele.pe Braila pot zice ca UPCul in cativa ani da faliment cu tot ce au.IMI PLACE NOUA OFERTA LA RDS CU INTERNET DE 50Mb/s :)

Ghenu Monica
5 Stele

Rds&Rcs

, 31 decembrie 2009

Sunt foarte multumita de pret! Ma pot autonumi client fidel pentru ca am de la ei: internet, cablu, telefonie fixa si mobila (digi). Ofera servicii de calitate, la un pret accesibil.
Tags: ## telefonie mobila# internet# cablu# telefonie fixaScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Cumpanasoiu Marius
5 Stele

super

, 30 decembrie 2009

o firma de telecomunicatii si de acces la internet si cablu tv foarte buna,au sediile foarte bine asezate in puncte strategice ale oraselor,ofera servicii excelente la un pret avantajos.internetul merge foarte bine si telefonia mobila la fel. Acum si cu 3G nu mai ai nevoie de nimic.
Tags: ## mobil# telefonie# internet# catvScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Vasilache Matei
2 Stele

Atentie!Personal necalificat.

, 29 decembrie 2009

Sunt neseriosi. Totul merge bine pana...merge prost. Calificcarea suportului tehnic este execrabila. E posibil sa trebuiasca sa ii chemi de 3 ori pana sa vina cineva care sa stie ce sa faca. Asta in legatura cu internetul . Cu televiziunea nu am intampinat probleme. As mai avea cateva nemultumiri in legatura cu manariile pe care la fac cu majorarea abonamentului &etc.
Tags: ## rds# internet# tv# televiziuneScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Antoniaa
5 Stele

RCS&RDS

, 28 decembrie 2009

am televiziune de la ei. ce pot sa va spun? sunt multumita de ei. pot sa ma uit la posturi care-mi plac,si inca n-am avut de ce sa fac o reclamatie. se pare ca lucrez foarte bine,au o echipa ok. si pentru asta eu ma bucur. iar cine vrea numai sa se uite la tv,la un pret bun,eu zic sa-si aleaga rcs&rds

georgescu alina
5 Stele

telefonie

, 27 decembrie 2009

sunt abonat la toate serviciile oferite de ei, pachet complet: cablu, telefonie fixa, telefonie mobila si internet. toate functioneaza impecabil si voi ramane in continuare abonata lor. consider ca au cele mai mici preturi de pe piata si serviciile lor functioneaza foarte bine.

chiriuc
1 Stele

neseriozitate

, 26 decembrie 2009

Am avut un abonament complet(tv, telefon, internet) la RCS-RDS dar a trebuit sa renunt la serviciile lor. Aveam la internet cel mai mare tarif dar in realitate reteaua cadea destul de des,in functie de intemperii. La telefon aveam initial sute de minute gratuite si in retea si in Romtelecom, iar pe mobil aveam 30 minute gratuite, pana cand au venit intr-o zi cei de la RDS-RCS sa dea tuturor un telefon mobil gratuit cu,care puteai sa vb in reteaua lor si nu a spus ca, primind acel telefon, automat nu mai aveai cele 30 minute gratuite pe mobil.Am aflat acest lucru abia cand m.am dus la casierie. sunt f.neseriosi.

gabita_1971
3 Stele

RDS&RCS

, 23 decembrie 2009

Sunt abonata la aceasta firma de cand era fosta televiziune prin cablu,Kappa.Am ramas la aceasta firma pentru ca sunt o persoana consecventa si nu-mi place sa ma plimb de la o firma la alta.Cu doi ani in urma mi-au fost prezentate oferte din partea lor si am considerat ca sunt atractive;telefon fix, mobil si internet cu primele trei luni abonament gratuit la internet.Primele luni a functionat impecabil internetul ca,ulterior sa am probleme mari.La nenumaratele sesizari pe care le-am facut si in ultima instanta le-am spus ca renunt la serviciile lor,au binevoit sa remedieze defectiunile.
Tags: ## internet# cabluScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivăScrie o părere pentru Rcs Rds Sediu!

Cunoşti firma Rcs Rds Sediu? Împărtășește-ți experiența!