Casa Brandusa, Bucureşti

Denumire:
Casa Brandusa
Adresă:
Str. Branduselor Nr.56
Localitate:
031257 Bucureşti
Telefon:
0213 237 155
Mobil:
0724 259 996
Mobil:
0723 143 537
Fax:
0213/237.155
Site:
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Situat nu departe de centrul capitalei, la aproximativ 500 m de Bucuresti Mall Vitan, pe Str. Branduselor, restaurantul Casa Brandusa ofera o mare varietate de preparate culinare gata sa satisfaca toate gusturile la preturi accesibile tuturor buzunarelor.

Renovat de curand, restaurantul se prezinta acum clientilor vechi si noi, intr-o lumina noua cu un aer deosebit in care este imbinat elegantul cu confortabilul.

Localul nostru beneficiaza de un nou salon pentru organizarea unor evenimente precum: nunti, botezuri, petreceri corporate, aniversari, petreceri private, lansari oficiale, conferinte.

Publicaţi imagini
Profil lung
Terasa o adevarata gradina plina de verdeata, iti ofera atat intimitatea necesara cat si un ambient inedit in peisajul restaurantelor bucurestene. Terasa este dotata cu un sistem performant de racire a aerului, creand o atmosfera placuta in zilele insorite. Renovat de curand, restaurantul se prezinta acum clientilor vechi si noi, intr-o lumina noua cu un aer deosebit in care este imbinat elegantul cu confortabilul.

Cuvinte cheie:

Restaurant, Organizare Nunti, Salon Nunta

Păreri

Cobzaru Valentin
4 Stele

a rezistat in timp

, cu mai mult de 6 luni în urmă

stiu acest restaurant de cel putin 16 ani , este un local ce a aparut la putin timp dupa revolutie cu preturi exceptionale ce a facut ca acest local sa reziste in timp si sa-si formeze un personal calificat .

Scrie o părere pentru Casa Brandusa!

Cunoşti firma Casa Brandusa? Împărtășește-ți experiența!