Caminul Privat Pentru Batrani Sf. Cuvioasa Parascheva, Bucureşti

Denumire:
Caminul Privat Pentru Batrani Sf. Cuvioasa Parascheva
Adresă:
Calea Giulesti, 471
Localitate:
060271 Bucureşti - Sector 6
Mobil:
0733 518 328
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Căminul este cuprins între Lacul Morii şi vecinătatea Pădurii Roşu. Incinta căminului se întinde pe o suprafaţă de 8000 mp, cu personal calificat şi selectat conform normelor în vigoare.
Vor fi asigurate un numar de 110 locuri, în camere de 2, 3 sau 4 paturi, cu băi proprii şi garsoniere pentru 1, 2, 3 persoane în funcţie de cerinţe.

Publicaţi imagini
Profil lung
Înscrierile se fac la numărul de telefon 0733 51 83 28, prin email la adresa contact@caminpentrubatrani.roAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza, sau online, completand formularul de contact( click pentru a deschide formularul).
Deschiderea şi primirea rezidenţilor a inceput cu data de 01.07.2010, iar inaugurarea celui mai mare şi singurului cămin privat din sectorul 6 a fost de "Ziua Internaţională a Vârstnicului" în data de 01.10.2010.
Preţul pentru un rezident în căminul nostru este de 2000 lei lunar, iar serviciile sunt prezentate pe site-ul nostru. Pentru mai multe detalii vă aşteptăm să ne contactaţi.

Dupa o viata intreaga de munca, griji si oboseala, orice om are dreptul sa se bucure de pace, odihna, atentie din partea celor din jur, respect si devotament. Situat intr-o oaza de verdeata, Caminul "Sf. Cuvioasa Parascheva", este locul ideal in care sa te relaxezi si sa te bucuri de fiecare clipa.
Caminul "Sf. Cuvioasa Parascheva" se doreste a fi cunoscut pentru conditiile superioare oferite tuturor rezidentilor, pentru calitatea ireprosabila a serviciilor incluse, dar si pentru atentia sporita pe care o acorda personalitatii si nevoilor fiecarui indifid. Oferim un ambient cald, placut, personal amabil si dedicat, profesionalism si nu in ultimul rand prietenie.

Cuvinte cheie:

Ingrijire, Camin, Batrani, Privat, Azil, Camin Batrani, Azil Batrani, Varstinici, Camin Independent, Camin Privat

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Caminul Privat Pentru Batrani Sf. Cuvioasa Parascheva!

Împărtășește-ți experiența!