Caminul Privat Pentru Batrani Sf. Cuvioasa Parascheva, Bucureşti

Caminul Privat Pentru Batrani Sf. Cuvioasa Parascheva
Calea Giulesti, Nr. 471
060271 Bucureşti - Sector 6

Descriere

www.caminpentrubatrani.ro - Situat intr-o oaza de verdeata, Caminul "Sf. Cuvioasa Parascheva", este locul ideal pentru petrecerea batranetii.

  1. Despre noi
  2. Preţuri

Profil lung
Cel mai mare camin privat de batrani din Romania, "Sf. Cuvioasa Parascheva". Căminul este cuprins între Lacul Morii şi vecinătatea Pădurii Roşu. Incinta căminului se întinde pe o suprafaţă de 8000 mp, cu personal calificat şi selectat conform normelor în vigoare. Sunt asigurate un numar de 110 locuri, în camere de 2, 3 sau 4 paturi, cu băi proprii şi garsoniere pentru 1, 2, 3 persoane în funcţie de cerinţe. Spaţiile verzi se întind pe 6000 mp şi includ foişoare, bănci şi mult aer curat.
Înscrierile se fac la numărul de telefon 0733 51 83 28, prin email la adresa contact@caminpentrubatrani.ro, sau online, completand formularul de contact( click pentru a deschide formularul). Deschiderea şi primirea rezidenţilor a inceput cu data de 01.07.2010, iar inaugurarea celui mai mare şi singurului cămin privat din sectorul 6 a fost de "Ziua Internaţională a Vârstnicului" în data de 01.10.2010. Preţul pentru un rezident în căminul nostru este de 2000 lei lunar, iar serviciile sunt prezentate pe site-ul nostru. Pentru mai multe detalii vă aşteptăm să ne contactaţi. Dupa o viata intreaga de munca, griji si oboseala, orice om are dreptul sa se bucure de pace, odihna, atentie din partea celor din jur, respect si devotament.
Situat intr-o oaza de verdeata, Caminul "Sf. Cuvioasa Parascheva", este locul ideal in care sa te relaxezi si sa te bucuri de fiecare clipa. Caminul "Sf. Cuvioasa Parascheva" se doreste a fi cunoscut pentru conditiile superioare oferite tuturor rezidentilor, pentru calitatea ireprosabila a serviciilor incluse, dar si pentru atentia sporita pe care o acorda personalitatii si nevoilor fiecarui indifid. Oferim un ambient cald, placut, personal amabil si dedicat, profesionalism si nu in ultimul rand prietenie.
Cuvinte cheie:
Medical, Sănătate, Ingrijire, Farmaceutice, Camin, Batrani, Privat, Azil, Camin Batrani, Azil Batrani, Varstinici, Camin Independent, Camin Privat
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Caminul Privat Pentru Batrani Sf. Cuvioasa Parascheva!

Împărtășește-ți experiența!


Facebook