Autoritatea Pentru Supravegherea Si Protectia Animalelor, Bucureşti

Autoritatea Pentru Supravegherea Si Protectia Animalelor
Str. Şelari 2-4
Bucureşti - Sector 3
Ilfov
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Începand cu data de 22 noiembrie a.c. vom demara o nouă campanie de sterilizare a câinilor comunitari fără stăpân din Municipiul Bucureşti. Întreaga campanie se va desfăşura în baza noastra din str.
Theodor Pallady nr. 262, sector 3.
Facem apel la toţi iubitorii de animale să anunţe prezenţa cîinilor nesterilizaţi, sau să vină, în funcţie de posibilităţi, pentru a-i steriliza.


Profil lung
Menţionăm faptul că toţi cîinii vor fi returnaţi într-un termen de câteva zile de la efectuarea operaţiei de sterilizare, motivul fiind acela al condiţiilor climaterice specifice sezonului rece, şi dorinţa noastră de a asigura pentru animale în perioada postoperatorie o monitorizare medicală corespunzătoare. Menţionăm că vom steriliza şi câini cu stăpân, gratuit, cu condiţia ca deţinătorul să îşi asume răspunderea pentru respectivul animal. Pentru câinii comunitari fără stăpân, protectorii de zonă nu trebuie să îşi asume răspunderea în cazul returnării. Invit pe toţi cei care doresc să nu crească numărul de cîini pe străzile din Bucureşti să participe la programul Primăriei Municipiului Bucureşti de sterilizare şi returnare în cadrul aceastei campanii de sterilizare.
Cuvinte cheie:
Protectia Animalelor, Adoptie Caini, Adoptii Caini, Protectia de Animale, Adoptie Caine, Adopta Catei, Adopta Catel
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Autoritatea Pentru Supravegherea Si Protectia Animalelor!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere