Autoritatea Pentru Supravegherea Si Protectia Animalelor, Bucureşti

Denumire:
Autoritatea Pentru Supravegherea Si Protectia Animalelor
Adresă:
Str. Şelari 2-4
Localitate:
Bucureşti - Sector 3
Judeţ:
Ilfov
Mobil:
+40 (724) 044.560
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Începand cu data de 22 noiembrie a.c. vom demara o nouă campanie de sterilizare a câinilor comunitari fără stăpân din Municipiul Bucureşti. Întreaga campanie se va desfăşura în baza noastra din str.
Theodor Pallady nr. 262, sector 3.
Facem apel la toţi iubitorii de animale să anunţe prezenţa cîinilor nesterilizaţi, sau să vină, în funcţie de posibilităţi, pentru a-i steriliza.

Publicaţi imagini

Profil lung
Menţionăm faptul că toţi cîinii vor fi returnaţi într-un termen de câteva zile de la efectuarea operaţiei de sterilizare, motivul fiind acela al condiţiilor climaterice specifice sezonului rece, şi dorinţa noastră de a asigura pentru animale în perioada postoperatorie o monitorizare medicală corespunzătoare. Menţionăm că vom steriliza şi câini cu stăpân, gratuit, cu condiţia ca deţinătorul să îşi asume răspunderea pentru respectivul animal. Pentru câinii comunitari fără stăpân, protectorii de zonă nu trebuie să îşi asume răspunderea în cazul returnării. Invit pe toţi cei care doresc să nu crească numărul de cîini pe străzile din Bucureşti să participe la programul Primăriei Municipiului Bucureşti de sterilizare şi returnare în cadrul aceastei campanii de sterilizare.

Cuvinte cheie:

Protectia Animalelor, Adoptie Caini, Adoptii Caini, Protectia de Animale, Adoptie Caine, Adopta Catei, Adopta Catel

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Autoritatea Pentru Supravegherea Si Protectia Animalelor!

Împărtășește-ți experiența!