Regina Maria - Brasov, Braşov

Adresă:
Bulevardul Iuliu Maniu 49
Localitate:
500091 Braşov
Telefon:
0268 406 785
Fax:
0268 547 111
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Centrul Medical Unirea, un nou nume pe piata serviciilor medicale private! Începutul a fost un cabinet de cardiologie într-un apartament în Piata Unirii.In 1996 am introdus conceptul de abonamente medicale.Astăzi aceste abonamente cuprind de la medicina muncii, medicina de familie, medicina primară, servicii pre-spitalice iti, tratamente în ambulatoriu până la sisteme de urgentă si spitalizare.

Profil lung
În 1999 am inaugurat oficial primul sediu CMU cu specialităti multiple - CMU Unirea, iar în 2001 două noi clinici - CMU Enescu si CMU Opera Center. Tot 2001 a fost si anul dezvoltării proiectului CMU Net, reteaua natională de parteneri care a depăsit in prezent numărul de 130 clinici.2004 este punctat prin deschiderea Clinicii pentru femei. CMU Arcul de Triumf, un nou concept de îngrijire medicală pe piata din România.
De la vârsta fertilitătii până la perioada menopauzei, fiecare femeie beneficiază de asistentă, consiliere preventivă, monitorizare, tratament sau chiar interventii chirurgicale în cadrul noii clinici.Anul 2005, trei noi policlinici: CMU Charles de Gaulle, CMU Bucharest Business Park si CMU Iride. În plus, în 2005 sunt inaugurate atât propria Clinică de Chirurgie, cât si colaborarea în domeniul public-privat Maternitatea CMU Elias.În 2006 CMU initiază un proces de atragere de investitii, finalizat în februarie 2007, când din tranzactia cu.
rezultă cea mai mare investitie din sistemul medical privat din România. Gigantul de investitii preia o participare minoritară în CMU.

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Regina Maria - Brasov!

Împărtășește-ți experiența!