Policlinica de Diagnostic Rapid S.r.l, Braşov

Denumire:
Policlinica de Diagnostic Rapid S.r.l
Adresă:
Strada Livada Vulturului Nr. 10
Localitate:
500366 Braşov
Telefon:
0268/315.115
Fax:
0268/325.356
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Policlinica de Diagnostic Rapid, subsidiara a grupului MedLife, este o retea de clinici si laboratoare private care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort. Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical. Sanatatea este profesia si pasiunea noastra, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care il aplicam: ambulatoriu, laborator de analize, imagistica, servicii de medicina muncii si spitalizare.

Publicaţi imagini
Profil lung
In beneficiul dumneavoastra aducem experienta celor aproape 20 de ani de activitate in Brasov. Ne angajam sa oferim servicii unice prin profesionalismul, grija si responsabilitatea personalului nostru medical, prin echipamentele si facilitatile ultramoderne pe care le punem zilnic la dispozitia fiecarui pacient. Ne bucuram de recunoasterea calitatii serviciilor noastre, datorita sustinerii pe care o avem din partea companiei MedLife, operatorul medical nr. 1 in Romania, care a ales sa ne sprijine, devenind in anul 2010 actionar principal al PDR.

Cuvinte cheie:

Cardiologie, Ginecologie, Medicina Muncii, Oftalmologie, Medicina Interna, Neurologie, Pediatrie, Orl, Endocrinologie, Medicina de familie, Urologie, Alergologie, Analize medicale de Laborator, Ecografie Generala, Obstetrica, Reumatologie, Chirurgie Generala, Hematologie, Gastroenterologie, Dermatovenerologie, Oncologie, Mamografie, Tomografie Computerizata, Nefrologie, Radiologie Clasica, Ecocardiografie, Osteodensitometrie Dexa, Chirurgie Cardio-Vasculara

Păreri

serban ramona
5 Stele

livada vulturului

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Am mers acolo la control cat am fost insarcinata, nu regret alegerea facuta deoarece am gasit persoane dragute si amabile dornice sa te ajute.

Scrie o părere pentru Policlinica de Diagnostic Rapid S.r.l!

Cunoşti firma Policlinica de Diagnostic Rapid S.r.l? Împărtășește-ți experiența!