Policlinica de Diagnostic Rapid S.r.l, Braşov

1 Recenzie
Policlinica de Diagnostic Rapid S.r.l
Str. Livada Vulturului, Nr. 10, Ap. 8
500366 Braşov
0268 315 115
0268 312 941
075 822 3480
0268 325 356
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J08/1945/1993
Număr de agajați
195
S.I.C
8622 - Activitati de asistenta medicala specializata

Descriere

Policlinica de Diagnostic Rapid, subsidiara a grupului MedLife, este o retea de clinici si laboratoare private care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort. Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical. Sanatatea este profesia si pasiunea noastra, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care il aplicam: ambulatoriu, laborator de analize, imagistica, servicii de medicina muncii si spitalizare.


Cuvinte cheie:
Cardiologie, Ginecologie, Medicina Muncii, Oftalmologie, Medicina Interna, Neurologie, Pediatrie, Orl, Endocrinologie, Medicina de familie, Urologie, Alergologie, Analize medicale de Laborator, Ecografie Generala, Obstetrica, Chirurgie Generala, Reumatologie, Hematologie, Gastroenterologie, Dermatovenerologie, Oncologie, Mamografie, Tomografie Computerizata, Nefrologie, Radiologie Clasica, Ecocardiografie, Osteodensitometrie Dexa, Chirurgie Cardio-Vasculara
Publicaţi imagini

Păreri

serban ramona

livada vulturului

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Am mers acolo la control cat am fost insarcinata, nu regret alegerea facuta deoarece am gasit persoane dragute si amabile dornice sa te ajute.

Scrie o părere pentru Policlinica de Diagnostic Rapid S.r.l!

Cunoşti firma Policlinica de Diagnostic Rapid S.r.l? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere