Policlinica de Diagnostic Rapid S.r.l, Braşov

Denumire:
Policlinica de Diagnostic Rapid S.r.l
Adresă:
Str. Livada Vulturului, Nr. 10, Ap. 8
Localitate:
500366 Braşov
Telefon:
0268 315 115
Telefon:
0268 312 941
Mobil:
075 822 3480
Fax:
0268 325 356
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum o lună | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Policlinica de Diagnostic Rapid, subsidiara a grupului MedLife, este o retea de clinici si laboratoare private care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort. Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical. Sanatatea este profesia si pasiunea noastra, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul. Accesul la serviciile noastre este facilitat de sistemul integrat pe care il aplicam: ambulatoriu, laborator de analize, imagistica, servicii de medicina muncii si spitalizare.

Publicaţi imagini

Cuvinte cheie:

Cardiologie, Ginecologie, Medicina Muncii, Oftalmologie, Medicina Interna, Neurologie, Pediatrie, Orl, Endocrinologie, Medicina de familie, Urologie, Alergologie, Analize medicale de Laborator, Ecografie Generala, Obstetrica, Chirurgie Generala, Reumatologie, Hematologie, Gastroenterologie, Dermatovenerologie, Oncologie, Mamografie, Tomografie Computerizata, Nefrologie, Radiologie Clasica, Ecocardiografie, Osteodensitometrie Dexa, Chirurgie Cardio-Vasculara

Informaţii detaliate despre firmă

Număr de înmatriculare
J08/1945/1993
Număr de agajați
195
S.I.C
8622 - Activitati de asistenta medicala specializata

Păreri

serban ramona
5 Stele

livada vulturului

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Am mers acolo la control cat am fost insarcinata, nu regret alegerea facuta deoarece am gasit persoane dragute si amabile dornice sa te ajute.

Scrie o părere pentru Policlinica de Diagnostic Rapid S.r.l!

Cunoşti firma Policlinica de Diagnostic Rapid S.r.l? Împărtășește-ți experiența!