Mircont S.r.l, Braşov

Adresă:
Str. Argintului, Nr.2, Sc.A, Intrare din Str. Bronzului
Localitate:
500158 Braşov - Tractoru
Telefon:
0368 808 762 0744-353866 0744-573963
Fax:
0368808762
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Societatea presteaza servicii de contabilitate, expertiza contabila, personal - salarizare, consultanta financiar-contabila si consultanta fiscala pentru toate tipurile de activitati din toate domeniile; Revisal; semnatura electronica.

Profil lung
Serviciile contabile si financiare constau in: - Evidenta contabila computerizata completa (jurnale, registre, fise cont, situatii furnizori-clienti, balanta lunara); - Evidenta si calculul amortizarii imobilizarilor, conform normelor in vigoare; - Intocmire si depunere situatii financiare; - Intocmire documentatii pentru accesare credite bancare, buget de venituri si cheltuieli, cash-flow; - Intocmire documentatii pentru leasing; - Calcularea, intocmirea si depunerea declaratiilor privind obligatiile la BS si BASF; - Intocmire documente de contabilitate primara (NIR, bon consum, registru de casa, etc.); - Delegarea unei persoane la sediul beneficiarului pentru consultanta in privinta intocmirii evidentei contabile primare; preluarea documentelor; - Asistenta la cererea contribuabilului pe timpul controalelor fiscale. Serviciile de personal si salarizare constau in: - Intocmire contracte de munca, acte aditionale legate de acestea, lichidari de personal, intocmeire si depunere Revisal; - Calcul salarii si concedii medicale, intocmire state de plata si fluturasi; - Intocmire declaratii pentru Adm. Financiara, fiselor fiscale anuale si depunerea lor termene legale; Serviciile de consultanta fiscala: - Intocmirea si/sau certificarea declaratiei 101 privind impozitul pe profit anual; - Consultanta privind legislatia financiar-contabila si fiscala (impozitul pe profit, impozitul pe venit, TVA, livrari si achizitii intracomunitare); - Calculul taxelor si impozitelor datorate prevazute de lege, in functie de specificul fiecarei forme de activitate. PFA - oferim servicii de contabilitate in partida simpla pentru PFA (Intocmirea registrului jurnal de incasari si plati si a registrului inventar, calcularea impozitului pe venit, intocmirea tuturor declaratiilor Detinem semnatura electronica. Mentionam faptul ca dumneavoastra puteti alege un pachet complet de servicii sau numai anumite componente.

Păreri

Obada Mihaela
5 Stele

servicii contabile

, 4 aprilie 2012

Promtitudine.Seriozitate.
Tags: #contabilitate#declaratii#transmitere electronicaScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Mircont S.r.l!

Cunoşti firma Mircont S.r.l? Împărtășește-ți experiența!


Produse

Intocmire si certificare Situatii financiare anuale si semestriale
- Verificare balanta de verifivare - Intocmire situatii financiare si certificare (expert contabil, membru CECCAR) - Depunere situatii financiare (semnatura electronica) Intocmire, certificare, depunere situatii financiare restante
100 - Detalii despre produs
Intocmire si certificare declaratia privind impozitul pe profit 101
Consultanta fiscala in vederea calcularii impozitului pe profit anual oferita de consultant fiscal membru al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania
50 - Detalii despre produs
Asistenta si consultanta fiscala oferita persoanelor fizice
Asistenta in intocmirea declaratiilor fiscale. Consultanta.
Detalii despre produs
contabilitate generala
Contabilitate de la A la Z Evidenta contabila, receptii, bonuri de consum, alte documente, intocmire balanta, bilant. Evidenta personal salarizare state de plata, declaratii. Depunere declaratii.Semnatura electronica. Ordine de plata, consultanta. Documentatie credite bancare, consultanta.
100 - Detalii despre produs
contabilitate
Contabilitate financiara de la A la Z. Servicii contabile complete, servicii salarizare, state de plata, contracte de munca, servicii contabile pentru PFA.
100 - RONDetalii despre produs