Magnolia Shopping Center, Braşov

3 Păreri
Magnolia Shopping Center
Strada Crişului Nr. 18
500283 Braşov
0268 317 000
0268 318 000
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Magnolia Shopping Center este locul in care brasovenii si nu numai, pot gasi o gama diversificata de produse si servicii.

  1. Produse şi servicii

Profil lung
Nascut la data de 16 noiembrie 2006, Magnolia Shopping Center, s-a diferentiat inca de la inceput prin arhitectura deosebita dar simpla si care s-a integrat armonios in mediul natural al cartierului Racadau, un cartier stilat si cu oameni pe masura. De la inceput, Magnolia Shopping Center si-a propus sa devina un spatiu reconfortant si primitor pentru brasoveni, reusind astfel in cei opt ani de existenta, o relatie de intimitate cu clientii sai loiali. Este locul in care brasovenii si nu numai, pot gasi o gama diversificata de produse si servicii.
Pana in prezent, Magnolia Shopping Center a mizat pe o politica de evenimente si campanii cu o frecventa crescuta care sa ofere un stimulent potentialilor clienti ai Centrului. Targetam evenimente si campanii cat mai originale si mai greu de imitat de competitorii directi sau indirecti.
Experienta cumulata ne ajuta sa oferim clientilor fideli experiente de neuitat si dorinta de a reveni la shopping in Magnolia Shopping Center. Produse electrocasnice si IT Brand-uri binecunsocute din domeniul modei Produse cosmetice si farmaceutice Produse alimentare.
Cuvinte cheie:
Farmacie, Confectii, Imbracaminte, Cafenea, Cosmetice, Baruri, Cosmetica, Incaltaminte, Electronice, Electrocasnice, Birotica, Bijuterii, Cadouri, Manichiura, Articole pentru Copii, Bilete de Avion, Ceasuri, Patiserii, Parfumuri, Teatru, Florarie, Accesorii Vestimentare, Curatatorie, Bowling, Articole sportive, Computer, Suveniruri, Centru Comercial, Jucarii pentru Copii, Bancă, Librărie, Diverse, Muzica, Moda, Retail, Cumpărături, Electronica, Optica, Presa, Cumparaturi, Culturale, Film, Decoraţiuni interioare, Gsm, Patinoar, Pentru Barbati, Consultatii Orl, Produse Foto, Developare Foto, Itc, Cazino, Modă, Decoratiuni pentru Camin, Croitorie Rapida, Telefonie Mobilă, Încălţăminte Sport, Moda pentru Ea, Moda pentru El, Inchirieri Audio-Video-Dvd, Produse pentru Îngrijirea Corpului, Moda Pentruea El, Pentru Femei, Asistenta Medicala Gratuita
Publicaţi imagini

Păreri

danila raluca

magnolia

, cu mai mult de 6 luni în urmă

un mall nu prea mare dar nici mic la care am fost de cateva ori dar nu mi-a atras atentia cine stie ce e dragut si atat nu e printre preferate

filip anca

magnolia

, cu mai mult de 6 luni în urmă

in ajunul craciunului am fost aici la cumparaturi si mi-a placut foarte mult modul in care era amenajata si decorata cladirea. mai putin preturile si aglomeratia dar asta e, asa e peste tot in ajunul sarbatorilor...

filip anca

fara ceva special

, cu mai mult de 6 luni în urmă

da, am fost dar nu e cine stie c... nu stiu dar nici produsele nu sunt de cea mai buna calitate... ce sa mai zic de poreturi. doar numele imi palce la acest mall, restul... nimic.

Scrie o părere pentru Magnolia Shopping Center!

Cunoşti firma Magnolia Shopping Center? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Facebook