Magnolia Shopping Center, Braşov

3 Păreri
Magnolia Shopping Center
Strada Crişului Nr. 18
500283 Braşov
0268 317 000
0268 318 000

Orar cu publicul

luni
09:00 – 21:00
marţi
09:00 – 21:00
miercuri
09:00 – 21:00
joi
09:00 – 21:00
vineri
09:00 – 21:00
sâmbătă
09:00 – 21:00
duminică
09:00 – 18:00
Este inchis.
Deschide peste  10 h 57 min.
10 h 57 min

Descriere

Magnolia Shopping Center este locul in care brasovenii si nu numai, pot gasi o gama diversificata de produse si servicii.

  1. Produse şi servicii

Profil lung
Nascut la data de 16 noiembrie 2006, Magnolia Shopping Center, s-a diferentiat inca de la inceput prin arhitectura deosebita dar simpla si care s-a integrat armonios in mediul natural al cartierului Racadau, un cartier stilat si cu oameni pe masura. De la inceput, Magnolia Shopping Center si-a propus sa devina un spatiu reconfortant si primitor pentru brasoveni, reusind astfel in cei opt ani de existenta, o relatie de intimitate cu clientii sai loiali. Este locul in care brasovenii si nu numai, pot gasi o gama diversificata de produse si servicii.
Pana in prezent, Magnolia Shopping Center a mizat pe o politica de evenimente si campanii cu o frecventa crescuta care sa ofere un stimulent potentialilor clienti ai Centrului. Targetam evenimente si campanii cat mai originale si mai greu de imitat de competitorii directi sau indirecti.
Experienta cumulata ne ajuta sa oferim clientilor fideli experiente de neuitat si dorinta de a reveni la shopping in Magnolia Shopping Center. Produse electrocasnice si IT Brand-uri binecunsocute din domeniul modei Produse cosmetice si farmaceutice Produse alimentare.
Cuvinte cheie:
Banca, Farmacie, Cafenea, Cosmetice, Baruri, Cosmetica, Electronice, Diverse, Electrocasnice, Muzica, Birotica, Bijuterii, Cadouri, Manichiura, Articole pentru Copii, Moda, Librarie, Retail, Cumpărături, Electronica, Bilete de Avion, Optica, Ceasuri, Cafenele, Patiserii, Parfumuri, Teatru, Florarie, Curatatorie, Bowling, Accesorii Vestimentare, Îmbrăcăminte, Presa, Încălţăminte, Cumparaturi, Articole sportive, Culturale, Computer, Film, Suveniruri, Decoraţiuni interioare, Centru Comercial, Jucarii pentru Copii, Gsm, Patinoar, Pentru Barbati, Consultatii Orl, Produse Foto, Developare Foto, Itc, Cazino, Modă, Confecţii, Croitorie Rapida, Decoratiuni pentru Camin, Încălţăminte Sport, Telefonie Mobilă, Inchirieri Audio-Video-Dvd, Moda pentru El, Produse pentru Îngrijirea Corpului, Moda pentru Ea, Moda Pentruea El, Asistenta Medicala Gratuita, Pentru Femei
Publicaţi imagini

Păreri

danila raluca

magnolia

, cu mai mult de 6 luni în urmă

un mall nu prea mare dar nici mic la care am fost de cateva ori dar nu mi-a atras atentia cine stie ce e dragut si atat nu e printre preferate

filip anca

magnolia

, cu mai mult de 6 luni în urmă

in ajunul craciunului am fost aici la cumparaturi si mi-a placut foarte mult modul in care era amenajata si decorata cladirea. mai putin preturile si aglomeratia dar asta e, asa e peste tot in ajunul sarbatorilor...

filip anca

fara ceva special

, cu mai mult de 6 luni în urmă

da, am fost dar nu e cine stie c... nu stiu dar nici produsele nu sunt de cea mai buna calitate... ce sa mai zic de poreturi. doar numele imi palce la acest mall, restul... nimic.

Scrie o părere pentru Magnolia Shopping Center!

Cunoşti firma Magnolia Shopping Center? Împărtășește-ți experiența!


Facebook