Lohuis Showroom Brasov, Braşov

Denumire:
Lohuis Showroom Brasov
Adresă:
Strada Paraului 20
Localitate:
500260 Braşov
Telefon:
0368 453 616
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

LOHUIS ROMÂNIA, ca firma, isi propune sa ofere tuturor clientilor sai produse superioare calitativ, preturi avantajoase, timpi de livrare acceptabili, conditii financiare si servicii cat mai bune si ureaza BUN VENIT atat noilor cat si vechilor clienti, Partenerilor din tara cat si din strainatate.

Publicaţi imagini

Profil lung
PRINCIPIILE FIRMEI : straduinta colectivului sa capete o finalitate, care sa se regaseasca in nivelul de multumire al fiecarui client prin utilizarea de produse fiabile si comparabile calitativ cu cele mai redutabile marci existente; a muncii disciplinat si cu o mare eficienta astfel incat calitatea muncii sa se evidentieze in livrarea de produse de calitate superioara.
SCOPUL FIRMEI : sa oferim produse de cea mai buna calitate la un pret acceptabil, astfel incat sa devenim un punct de referinta notabil in piata de surse, corpuri de iluminat si materiale electrice.

Cuvinte cheie:

Instalatii Electrice, Corpuri de Iluminat, Becuri, Lampi, Electrice Vanzari, Articole Electrice Vanzari, Lampi Ultraviolete, Corpuri Iluminat, Preturi Avantajoase, Lampi Fluorescente, Lampi Halogen, Lampi Incandescenta, Timpi de Livrare Acceptabili

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Lohuis Showroom Brasov!

Împărtășește-ți experiența!