Geplast, Braşov

Geplast
Soseaua Cristianului 11
500053 Braşov
(0268) 476.675
(0268) 411.887
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Geplast este o companie in continua dezvoltare cu o experienta solida in domeniu si o retea de distributie nationala si regionala construita cu ajutorul unei echipe de profesionisti.


Profil lung
Gama de metale include tabla si profile din inox, tabla si profile din aluminiu si se va extinde in curand cu alama, cupru si titan. Gama de sisteme arhitecturale si de constructii cuprinde o paleta larga de materiale si solutii arhitecturale: sisteme de fatada, placi din policarbonat, panouri pentru placari interioare, pavimente, solutii pentru hoteluri, placi sandwich termoizolante, panouri de usi si glafuri de fereastra.
Descriere limbă străină
Romanian representative of prestigious European manufacturers such as: Alcan Composites, Brett Martin, Parklex, ArGeTon, fibre C, Kommerling, Design Composites, Kaysersberg Plastics and many others. The range of architectural and construction systems includes a wide choice of materials and architectural solutions: façade systems, polycarbonate sheets, interior panels, pavements, hotel solutions, sandwhich heatproof panels, door panels and window sills.
Cuvinte cheie:
Tamplarie, Pardoseli, Panouri Usi, Distribuitor materiale de Constructii, Glafuri de Fereastra, Placi din Lemn, Sisteme Arhitecturale, Materiale pentru Productia Publicitara
Geplast apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Geplast!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Firme similare în apropiere

 1. Strada Caramidariei 4
  500053  Braşov
 2. Str Lunga, Nr. 244
  500059  Braşov
 3. Str. Anghel Dimitrie, 2
  500450  Braşov
 4. Calea Fagarasului, Nr. 46
  507075  Ghimbav
 5. Anghel Dimitrie 15
    Braşov
 6. Iies
  1.95 km
  Date
  Lunga 153
  500051  Braşov
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere