Formare Manageriala in Turism F.m.t. SRL, Braşov

Denumire:
Formare Manageriala in Turism F.m.t. SRL
Adresă:
Strada Republicii 62
Localitate:
500030 Braşov
Telefon:
0268-418180
Fax:
0268418180
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Scoala de Formare Manageriala in Turism (FMT) a fost infiintata la inceputul anului 2007 de catre un grup de universitari de la Facultatea de Stiinte Economice a Universitatii "Transilvania" din Brasov, USAMV Bucuresti, Scoala Romana de Afaceri, precum si de alti specialisti cu practica indelungata in domeniul turismului. FMT a fost infiintata pentru a oferi servicii complexe pe piata firmelor din turism, precum si pentru resursele umane ocupate in domeniu sau care doresc sa se califice sau sa se specializeze pentru a ocupa un post intr-o firma de turism.

Publicaţi imagini

Profil lung
Scoala de Formare Manageriala in Turism este autorizata sa desfasoare activitati de formare profesionala de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, cu avizul direct al Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii, si cu avizul de specialitate din partea Ministerului Turismului, pentru diferite ocupatii din domeniul turismului si nu numai. Punctul forte al cursurilor Scolii de Formare Manageriala in Turism este reprezentat de echipa de lectori formata din specialisti de mare valoare, cu o vasta experienta in practica si in formarea adultilor. De la infiintare si pana in prezent, in cadrul programelor de formare profesionala, desfasurate de catre Scoala de Formare Manageriala in Turism, au fost instruite peste 600 de persoane.
In mai putin de un an de activitate, eforturile noastre au fost rasplatite prin situarea Scolii de Formare Manageriala in Turism pe locul I in topul judetean al firmelor 2007. Experienta noastra in domeniu consultantei consta in derularea a peste 150 de proiecte, finantarea acestora realizandu-se din: SAPARD, PHARE, Programul Cadru VII, Programe de finantare a IMM-urilor, Banca Mondiala, BERD, Programe Guvernamentale din Romania, Canada, Spania, Japonia, Fonduri structurale din cadrul POR si POS.
Proiectele sunt de mare anvergura si complexitate deosebita, de la infrastructura (apa-canalizare), agricultura, investitii industriale, investitii in turism, resurse umane, dezvoltarea afacerilor, formare profesionala, energii regenerabile, mediu, finantarea programelor de cercetare industriala, dezvoltare a europarteneriatelor.

Cuvinte cheie:

Studii de Fezabilitate, Cursuri Calificare, Studii de Piata, Studii de Oportunitate, Agent de Turism, Domeniul Turismului, Consultanta In Domeniul Turismului, Scoala In Turism, Servicii Educationale In Domeniul Turismului

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Formare Manageriala in Turism F.m.t. SRL!

Împărtășește-ți experiența!