Anfi Invest SRL, Braşov

Anfi Invest SRL
Calea Bucuresti 78A
500365 Braşov
+40 268 314121
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Avand peste 10 de ani de experienta, S.C. ANFI INVEST S.R.L. este unul din specialistii romani privind proiectarea si executia instalatiilor in constructii, centralelor de toate tipurile si raspunde cerintelor clientilor. Eforturile depuse pentru dezvoltare, fac ca S.C.
ANFI INVEST S.R.L. sa ofere o gama larga de produse atractive, functionale care corespund normelor europene, privind siguranta. S.C.
ANFI INVEST S.R.L. ofera sisteme de climatizare (incalzire, racire, ventilare)pentru toate aplicatiile, acoperind si toata gama de combustibili.


Profil lung
Oferta echipamentelor S.C. ANFI INVEST S.R.L. se prezinta astfel: Centrale compacte de preparare a aerului cu un nivel de zgomot scazut; Centrale pentru incalzire si prepararea apei calde cu inalt randament; Incalzitoare de apa instant si boilere cu acumulare; Corpuri de incalzire, radiatoare decorative, ventiloconvectoare; Sisteme HVAC-incalzire, ventilatie, aer conditionat; Sisteme de climatizare cu energie neconventionala; Instalatii pentru tratarea apei.
Avand o gama larga de componente de automatizare putem optimiza functionarea echipamentelor cu un consum de energie redus si un randament crescut. Echipamentele S.C.ANFI INVEST S.R.L.
ofera un raport bun calitate - pret si se pot configura conform cererii clientului si necesarului de confort.
Cuvinte cheie:
Centrale termice, Tevi, Boilere, Fitinguri, Articole sanitare, Pompa, Radiator, Aeroterme, Hidrofor, Vase Expansiune, Instalatii la Cheie, Accesorii Incalzire, Colector Solar, Generatoare de aer Cald industriale, Preparatoare Instant de apa Calda, Incalzitoare cu Tuburi Radiante
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Anfi Invest SRL!

Împărtășește-ți experiența!