Necesar Prod SRL Braila, Brăila

Denumire:
Necesar Prod SRL Braila
Adresă:
Bulevardul Dorobantilor 5, Bl.A5, Parter
Localitate:
810231 Brăila
Telefon:
0239 617 563
Fax:
0239 612 616
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Societatea comerciala NECESAR PROD S.R.L. a luat fiinta in anul 1996. Asadar am implinit 10 ani de existenta si de experienta, pe care ii punem in slujba clientilor nostri.
Societatea a inceput activitatea in domeniul proiectarii de instalatii pentru constructii, respectiv instalatii de incalzire, de gaze, sanitare, canalizare, ventilatii-climatizare. Drept pentru care obiectul de activitate principal este "Activitati de arhitectura, inginerie si servicii de consultanta legate de acestea".
Incepand din anul 2000, societatea isi diversifica obiectele de activitate si, pe langa proiectare, incepe sa execute lucrari de instalatii pentru constructii, respectiv instalatii de incalzire, de gaze, sanitare, de canalizare, ventilatii-climatizare pentru clienti persoane fizice si persoane juridice.

Publicaţi imagini
Profil lung
In anul 2012, societatea a deschis punct de lucru in Galati, pentru a oferi si galatenilor aceleasi servicii de calitate de care beneficiaza brailenii. Pe tot parcursul existentei, societatea a cunoscut o permanenta dezvoltare si o diversificare a serviciilor oferite. De asemenea, s-au facut, in mod constant, investitii pentru asigurarea unei baze materiale cat mai complexe.
In anii 1998, 2000 si 2002, S.C. NECESAR PROD S.R.L.
a fost clasificata de Camera de Comert si Industrie Braila pe locul II in topul judetean al firmelor, la categoria intreprinderilor mici, iar in anul 2004 societatea a obtinut locul IV. La ora actuala, societatea are 15 angajati in activitatea de executie si prestari servicii, care au calificari diverse : instalatori, inclusiv instalatori autorizati ANRE pentru lucrari in domeniul gazelor naturale, lacatusi, sudori, inclusiv sudori autorizati ISCIR pentru sudura in otel si in polietilena.

Cuvinte cheie:

Izolatii, Vopsitorii, Executie Instalatii termice, Bransamente apa, Proiectare Instalatii industriale, Bransamente Canalizare, Prelucrare Confectii metalice, Executie Instalatii pentru Constructii, Executie Instalatii industriale de Gaze, Executie Instalatiile sanitare, Productie Instalatii industriale

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Necesar Prod SRL Braila!

Împărtășește-ți experiența!