Kaufland Braila, Brăila

Adresă:
Aleea Mecanizatorilor 4
Localitate:
810457 Brăila
Telefon:
03 72 / 09 49 01
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Concernul Kaufland este una dintre firmele de retail de succes din Germania.
Concernul Kaufland este reprezentat de 600 de magazine în Germania, Cehia, Slovacia, precum şi în Polonia şi Croaţia.
Hypermarket-urile cu autoservire Kaufland oferă produse atât în domeniul alimentar cât şi multe alte articole în domeniile: Menaj, Timp liber şi Gradină, întotdeauna un record de preţuri mici. Şi exact asta este ceea ce face Kaufland - combinaţia dintre diversitatea ofertelor si preţurile zilnice mici.

Profil lung
Oferta cuprinde de la marci proprii, care conţine produse de calitate la preţuri convenabile mici, până la produse oferite de producătorii regionali şi produse de marcă. Un punct forte pentru Kaufland îl reprezintă departamentul de produse proaspete: Kaufland garantează zilnic clienţilor săi calitatea şi prospeţimea absolută la preţuri de top pentru carne, mezeluri, brânzeturi şi produse lactate până la legume şi fructe.

Infomaţii detaliate despre firmă

Denumire oficială firmă
S.C. Kaufland Romania S.C.S.

Păreri

CRISTEA ANA
5 Stele

Calitate excelenta

, 30 decembrie 2009

Imi place foarte mult sa imi fac cumparaturile in acest supermarket din pricina preturilor foarte mici si a marfurilor de calitate superioara dar mai ales imi place raionul de legume-fructe, care nu rivalizeaza cu nici un alt supermarket. Aici gasim legume si fructe proaspete in fiecare zi si in sortimente diferite, de parca ai crede ca se axeaza doar pe produse de acest gen- tip aprozar iar marfa este improspatata in fiecare moment al zilei iar reducerile care se fac la sfarsitul zilei sunt deliciul fiecarei gospodine.

Scrie o părere pentru Kaufland Braila!

Cunoşti firma Kaufland Braila? Împărtășește-ți experiența!