Elbi Electric & Lighting SRL Bragadiru

Denumire:
Elbi Electric & Lighting SRL Bragadiru
Adresă:
Soseaua Alexandriei Nr. 76-78
Localitate:
077025 Bragadiru
Judeţ:
Ilfov
Telefon:
+40(21)4200672
Fax:
+40(21)4200673
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

ELBI ELECTRIC & LIGHTING este o companie româneasca înfiintata cu mai mult de 13 ani in urma, care ofera clientilor sai o gama completa de materiale electrice si corpuri de iluminat industriale si decorative.
Profesionalismul dovedit de-a lungul timpului ne-a asigurat un loc de top in clasamentul celor mai bune companii din domeniu.
Angajamentul nostru principal, acela de a oferi clientilor produse noi si de cea mai buna calitate, a dus la îmbogatirea portofoliului de companii pentru care societatea noastra ramâne singurul importator autorizat. Printre acestea mentionam: EL-BI INTERNATIONAL, TOTAL GREEN, IRENA, MASTER, ERSTE LICHT, NA-DE. De asemenea, BRILLIANT, GE, PHILIPS, SYLVANIA, COURBI sunt alte brand-uri comercializate de ELBI ELECTRIC & LIGHTING.

Publicaţi imagini
Profil lung
Tendinta de dezvoltare imediat urmatoare, este de a dezvolta o gama completa de produse si servicii în domeniul electric, astfel încât sa acoperim toate necesitatile partenerilor nostrii, datorate diversitatii si complexitatii acestui domeniu. Astfel anul trecut compania noastra detinea 35% din cota de piata pentru aparatajul de joasa tensiune, performanta datorata în mare parte raportului excelent calitate/pret si volumelor de stocuri aprovizionate lunar; aproximativ 10 milioane euro . Totodata investim în dezvoltarea si promovarea surselor de iluminat economice (ESL, LED), precum si în colectarea si reciclarea deseurilor electrice si electronice. Valoarea actuala de piata a companiei noastre este rezultanta muncii de echipa, dar si a valorii individuale a celor peste 200 de angajati, tineri, dar cu o bogata experienta in domeniul vanzarilor de echipamente electrice. Având sediul social in localitatea Bragadiru, judetul Ilfov, precum si 7 puncte de lucru (în localitatea Afumati, in cadrul Complexului Comercial Doraly, în Iasi, în Timisoara, Bistrita, Baia Mare, Constanta), ELBI ELECTRIC & LIGHTING dispune de un spatiu de depozitare modern întins pe o suprafata de aproape 11.000 mp (doar in Bucuresti), adapostind peste 10.000 de produse, printre care enumeram: aparataj de joasa tensiune, corpuri de iluminat decorative, surse de lumina economice, incandescente sau cu halogen, sisteme de iluminat cu LED-uri, corpuri de iluminat cu tuburi fluorescente cu diferite grade de protectie, lampi de birou, lampi de exterior, drosere, transformatoare, senzori, accesorii telefonie, întrerupatoare automate si multe altele, nomenclatorul de produse fiind in continua dezvoltare.

Cuvinte cheie:

Transformatoare, Senzori, Aparataj electric, Surse de Iluminat, Lampi de Birou, Aparataj de Joasa Tensiune, Corpuri Iluminat industriale, Drosere, Sisteme de Iluminat cu Leduri, Corpuri Iluminat Casnice, Corpuri de Iluminat Decorative, Întrerupatoare automate, Surse de Lumina cu Halogen, Surse de Lumina Economice, Accesorii Telefonie, Corpuri de Iluminat cu Tuburi Fluorescente, Lampi de Exterior, Surse de Lumina Incandescente

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Elbi Electric & Lighting SRL Bragadiru!

Împărtășește-ți experiența!