Olin S.r.l, Braşov

Denumire:
Olin S.r.l
Adresă:
Str. Brazilor 55
Localitate:
500313 Braşov
Telefon:
+40 268 33 10 31
Fax:
+40 268 33 34 71
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

2002. Acesta a fost anul crearii OLIN Brasov, o fabrica moderna de producere a geamului termopan si totodata centru de testare pentru materiale si utilaje. Fabrica OLIN este situata in Brasov, se intinde pe o suprafata de cca.
3500 mp si este dotata cu o linie completa de utilaje pentru producerea geamurilor izolante. Aici se produc geamuri termopan si se prelucreaza sticla pentru diverse utilizari (mobilier, compartimentari cu sticla, sticla ornamentala, obiecte de arta, etc.).
Aici exista posibilitatea realizarii de vitraje de dimensiuni mari si prelucrari de sticla cu utilaje de mare precizie si productivitate ridicata, capacitatea de productie fiind de peste 15.000 mp vitraj izolant/luna.

Publicaţi imagini
Profil lung
Producator de Geam Izolator.
Descriere limbă străină
Our site aims to inform present and future clients, on our actual diversified offer of "OLIN Insulating Glass" units and processed glass, which we currently produce and at the same time, on the technology and materials we use, in ours factory daily work flow. The product "OLIN Insulating Glass" is produced in compliance with the CE European Standards- Certification Body TNO Quality Services BV - Holland.

Cuvinte cheie:

Tamplarie Pvc, Geamuri de Constructie, Geamuri Termoizolante, Geam Izolator, Sticla Antiglont, Mobila din Sticla, Geamuri Termopan pentru Ferestre, Linie de Productie Pvc

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Olin S.r.l!

Împărtășește-ți experiența!