Rcs Rds Braila Blocul Turn, Brăila

*Acestă locaţie este închisă definitiv.
Denumire:
Rcs Rds Braila Blocul Turn
Adresă:
Strada Calea Galati 43, bl Turn, Parter
Localitate:
810108 Brăila

Păreri

1 Stele

13 octombrie 2015

raspundeti la telefonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ca de 2 zile va tot sun si nu raspunde nimeni !!!!!

1 Stele

cu mai mult de 6 luni în urmă

Buna ziua. Vi se pare normal ca intr-o singura luna, de 3 ori, sa am probleme cu internetul? De fiecare data , problema a durat cam 2 zile. Teoretic, ar trebui si factura lunara (pe care o platim pentru 30-31 de zile) sa fie mai mica cu echivalentul celor aproape 6 zile de internet lipsa. Nu mai vorbesc de inconvenientul creat si de urgentele pe care le are fiecare dintre noi. Ati face bine ca sa si raspundeti, daca nu e un deranj prea mare, la telefoanele pentru deranjamente. Sunam, ne taxati, ascultam opera, nu raspunde nimeni la celalalt fir, factura vine intreaga,etc. Acum de ex, iar nu am semnat de net. V-am sunat, dar degeaba. Urmatorul pas va fi, cred, rezilierea contractului pe motivul nerespectarii de catre firma dvs. a obligatiei de a furniza acest serviciu pentru care platesc abonament lunar, integral. Aceasta stare de lucruri constituie un abuz din partea dvs , precum si o bataie de joc la adresa noastra. Nu cred ca mai astept remedierea problemei, voi trece direct la urmatorul pas.O zi buna sa aveti, macar dvs, a mea deja e stricata.

5 Stele

cu mai mult de 6 luni în urmă

Pe data de 25.09.2014 am facut o comanda de doua telefoane mobile pt. digi mobil complet 3 şi o tabeleta plus 5 lei la abonament şi nici acum am fost anuntat pentru onorarea comenzi! Pana cand mai am de asteptat?

ciucu. st,
5 Stele

rds.rcs multumesc,multumesc,multumesc

cu mai mult de 6 luni în urmă

1][asteptm sa ne onoreze la contracte,Asteaptam ca se merita,2 stam la rind in general [plata fac,contracte, si modificari de contracte ,ear se merita .[pai neti ,televiziune .si telefoniea toate sint pe linia antiea ][asa ca doritile viate lunga si rugativa la dumnezeu pentru sanatatea dumnealor bravo va iubesc.C ST.
Tags: #URA RDS RDS RCS RCS

Mototolea Costel Aurel
2 Stele

Nedumerire

cu mai mult de 6 luni în urmă

am facut o comanda pe 25 iulie 2014 pentru digi mobil complet 3 si nici pana astazi 19 aug. 2014 nu sunt anuntat pentru onorarea comenzii !! ce sa cred?
Tags: #abonament#digi mobil3