Ecomed SRL, Botoşani

Ecomed SRL
Strada Primaverii
710070 Botoşani
0331.103 070
0331.103 070
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Profesionalismul personalului, dotarea cu aparatura de ultima generatie atat a laboratorului cat si a cabinetelor de specialitate participarea permanenta la cursuri de perfectionare a facut ca an de an numarul beneficiarilor sa creasca astfel incat la doar doi ani de la infiintare Centrul Medical Ecomed sa devina cel mai important furnizor de servicii medicale private din judetul Botosani.


Profil lung
Firma ECOMED SRL s-a infiintat in 2002 in orasul Dorohoi avand drept activitate unica un laborator de analize medicale. In 2004 activitatea se extinde in Municipiul Botosani prin infiintarea unui Centru medical avand in componenta cabinete medicale de specialitate si laborator de analize medicale.Laboratorul este acreditat RENAR din 2004.
Cuvinte cheie:
Analize medicale, Cabinet Medical, Laborator de Analize medicale, Hematologie, Imunologie, Bacteriologie, Laborator, Biochimie, Servicii medicale Private, Hormoni, Analize de Urina, Serografie Boli Infectioase, Binete medicale de specialitate, Analiza Materiilor Fecale
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Ecomed SRL!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere