Directia Generala de Asistenta Sociala Si Protectia Copilului (D.g.a.s.p.c.) Botosani, Botoşani

Denumire:
Directia Generala de Asistenta Sociala Si Protectia Copilului (D.g.a.s.p.c.) Botosani
Adresă:
Strada Maxim Gorki 4
Localitate:
710171 Botoşani
Telefon:
0231.537.993
Fax:
0231.511.047
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Botosani este institutia publica aflata în subordinea Consiliului Judetean Botosani care are rolul de a asigura aplicarea politicilor si strategiilor guvernamentale de asistenta sociala la nivel judetean in domeniul protectiei copilului si a familiei, a persoanelor cu handicap, in vederea prevenirii si combaterii marginalizarii sociale si a saraciei.

Publicaţi imagini

Profil lung
În domeniul protectiei persoanelor cu handicap, D.G.A.S.P.C. Botosani asigura respectarea drepturilor persoanelor cu handicap prin acordarea de servicii de asistenta, consiliere, îngrijire, tratament, recuperare, reabilitare, orientare si formare profesionala, precum si alte tipuri de servicii, în functie de nevoile persoanelor cu handicap.

În domeniul protectiei copilului si a familiei, D.G.A.S.P.C. Botosani asigura promovarea si respectarea drepturilor copilului, prevenirea separarii copilului de familie, propune si aplica masurile de protectie speciala pentru copiii aflati în dificultate (copiii abuzati, neglijati, exploatati, abandonati).

Cuvinte cheie:

Asistenta Sociala, Recuperare, Consiliere, Handicap, Îngrijire, Familiei, Protectie Copii, Persoanelor cu Handicap, Abandonati, Protectiei Copilului, Copiii Abuzati, Marginalizarii Sociale, Neglijati, Exploatati, Combaterii Marginalizarii

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Directia Generala de Asistenta Sociala Si Protectia Copilului (D.g.a.s.p.c.) Botosani!

Împărtășește-ți experiența!