Directia Generala de Asistenta Sociala Si Protectia Copilului (D.g.a.s.p.c.) Botosani, Botoşani

Directia Generala de Asistenta Sociala Si Protectia Copilului (D.g.a.s.p.c.) Botosani
Strada Maxim Gorki 4
710171 Botoşani
0231.537.993
0231.511.047
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Botosani este institutia publica aflata în subordinea Consiliului Judetean Botosani care are rolul de a asigura aplicarea politicilor si strategiilor guvernamentale de asistenta sociala la nivel judetean in domeniul protectiei copilului si a familiei, a persoanelor cu handicap, in vederea prevenirii si combaterii marginalizarii sociale si a saraciei.

  1. Contact

Profil lung
În domeniul protectiei persoanelor cu handicap, D.G.A.S.P.C. Botosani asigura respectarea drepturilor persoanelor cu handicap prin acordarea de servicii de asistenta, consiliere, îngrijire, tratament, recuperare, reabilitare, orientare si formare profesionala, precum si alte tipuri de servicii, în functie de nevoile persoanelor cu handicap.

În domeniul protectiei copilului si a familiei, D.G.A.S.P.C. Botosani asigura promovarea si respectarea drepturilor copilului, prevenirea separarii copilului de familie, propune si aplica masurile de protectie speciala pentru copiii aflati în dificultate (copiii abuzati, neglijati, exploatati, abandonati).
Cuvinte cheie:
Asistentă Socială, Recuperare, Consiliere, Handicap, Îngrijire, Familiei, Protectie Copii, Persoanelor cu Handicap, Protectiei Copilului, Abandonati, Exploatati, Marginalizarii Sociale, Copiii Abuzati, Neglijati, Combaterii Marginalizarii
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Directia Generala de Asistenta Sociala Si Protectia Copilului (D.g.a.s.p.c.) Botosani!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere