C&A, Botoşani

C&A
Str. Mihai Eminescu 4
710014 Botoşani
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
10:00 – 22:00
marţi
10:00 – 22:00
miercuri
10:00 – 22:00
joi
10:00 – 22:00
vineri
10:00 – 22:00
sâmbătă
10:00 – 22:00
duminică
10:00 – 22:00
Este deschis.
Închide peste  6 h 13 min.
6 h 13 min

Descriere

Firma C&A satisface cu plăcere şi solicitarea crescândă a clienţilor săi pentru produse ecologice. Începând din 2006, firma C&A oferă colecţii de îmbrăcăminte din bumbac biologic, aducându-şi astfel un aport, nelipsit de importanţă, la protecţia mediului. Deoarece, în procesul de cultivare a bumbacului biologic se renunţă la utilizarea de pesticide, fertilizatori artificiali şi alte seminţe modificate genetic. Aceasta contribuie la re-crearea echilibrului ecologic, la promovarea unei agriculturi durabile, precum şi la protejarea sănătăţii cultivatorilor de bumbac biologic şi a familiilor acestora. În anul 2009, firma C&A a vândut peste 12, 5 milioane de articole vestimentare din bumbac biologic, ceea ce reprezintă aproximativ 10% din întregul sortiment de bumbac al C&A.


Profil lung
Întregul istoric al firmei este caracterizat de o tendinţă masivă de adaptare la valorile tradiţionale. C&A acţionează într-un cadru global şi, implicit, complex. Aceasta este posibil numai atunci când toate departamentele firmei şi toţi angajaţii acesteia se raportează la aceleaşi valori.

În viaţa comercială suntem zilnic expuşi noilor provocări referitoare la condiţiile de lucru şi de mediu. Pentru a face mereu faţă acestor provocări, în ciuda schimbărilor continue care se produc, conduita noastră faţă de oameni şi de mediu se bazează pe principiul durabilităţii, care este ferm ancorat în ideile noastre de afaceri şi în structurile managern.In Codul nostru de conduită sunt definite standarde etice, sociale şi ecologice clare, acestea fiind elemente obligatorii în relaţiile noastre de afaceri. Pentru a verifica în mod consecvent respectarea acestor condiţii, apelăm la serviciile organismului independent de audit, SOCAM.
Cuvinte cheie:
Esarfe, Genti Femei, Camasi Femei, Haine Femei, Pulovere Femei, Haine Barbati, Pulover, Sandale Femei, Haine pentru Barbati, Botine Femei, Caciuli Copii, Pulover pentru Barbati, Curele Femei, Balerini, Haine pentru Femei, Colectie Clasica Haine Femei, Pantaloni Copii, Fular Copii, Colectie Rochii, Ceas de Mana, Hainute pentru Bebelasi, Camasi pentru Femei, Manusi Copii, Ceasuri pentru Barbati, Bluze pentru Copii, Cizme Copii, Pantaloni pentru Copii, Esarfe Baieti, Tenisi pentru Copii, Curea pentru Femei, Pantaloni pentru Baieti, Pantaloni pentru Fete, Tenisi Copii, Bluze pentru Fetite, Cizme Fete, Haine pentru Copii Mici, Ciorapi pentru Copilasi, Basca pentru Femei, Bluze pentru Baieti, Caciuli pentru Bebelasi
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre C&A!

Împărtășește-ți experiența!


Facebook

Twitter