C&A, Botoşani

C&A
Strada Mihai Eminescu 4
710014 Botoşani

Descriere

Firma C&A satisface cu plăcere şi solicitarea crescândă a clienţilor săi pentru produse ecologice. Începând din 2006, firma C&A oferă colecţii de îmbrăcăminte din bumbac biologic, aducându-şi astfel un aport, nelipsit de importanţă, la protecţia mediului. Deoarece, în procesul de cultivare a bumbacului biologic se renunţă la utilizarea de pesticide, fertilizatori artificiali şi alte seminţe modificate genetic. Aceasta contribuie la re-crearea echilibrului ecologic, la promovarea unei agriculturi durabile, precum şi la protejarea sănătăţii cultivatorilor de bumbac biologic şi a familiilor acestora. În anul 2009, firma C&A a vândut peste 12, 5 milioane de articole vestimentare din bumbac biologic, ceea ce reprezintă aproximativ 10% din întregul sortiment de bumbac al C&A.


Profil lung
Întregul istoric al firmei este caracterizat de o tendinţă masivă de adaptare la valorile tradiţionale. C&A acţionează într-un cadru global şi, implicit, complex. Aceasta este posibil numai atunci când toate departamentele firmei şi toţi angajaţii acesteia se raportează la aceleaşi valori.
În viaţa comercială suntem zilnic expuşi noilor provocări referitoare la condiţiile de lucru şi de mediu. Pentru a face mereu faţă acestor provocări, în ciuda schimbărilor continue care se produc, conduita noastră faţă de oameni şi de mediu se bazează pe principiul durabilităţii, care este ferm ancorat în ideile noastre de afaceri şi în structurile managern.In Codul nostru de conduită sunt definite standarde etice, sociale şi ecologice clare, acestea fiind elemente obligatorii în relaţiile noastre de afaceri.
Pentru a verifica în mod consecvent respectarea acestor condiţii, apelăm la serviciile organismului independent de audit, SOCAM.
Cuvinte cheie:
Magazin de Haine
Produse
Rochii, fuste, Pantaloni, Lenjerie, costume de baie
Mărci
C&A
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
C&A apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre C&A!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Facebook

Twitter

Firme similare în apropiere

 1. Str. Transilvaniei Nr. 1, Bl. A5, Ap. 3
    Botoşani
 2. Str. Stefan Luchian Nr. 4
  710031  Botoşani
 3. Str. Stefan Luchian Nr. 2
  6800  Botoşani
 4. Bulevardul Mihai Eminescu 2
  710014  Botoşani
 5. Harta firmelor asemănătoare din apropiere