SC Vrg SRL, Viişoara

SC Vrg SRL
St. Dealul Viilor Nr. 7
420006 Viişoara
Bistriţa-Năsăud
+40 263 341 036
+40 263 341 036
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

SC VRG SRL este o societate cu raspundere limitata, cu capital integral privat, infiintata in anul 1991. Domeniul de activitate al societatii consta in conceperea, executia si desfacerea pe piata interna si externa a articolelor din poliesteri armati cu fibra de sticla (PAFS). Profesionalismul, promptitudinea si adaptarea continua la nevoile pietei ne-au impus ca parteneri permanenti ai societatilor de renume din tara ca Automobile Dacia - Vanzari Directe pentru suprastructuri auto si Astra Vagoane Calatori Arad, Remar Pascani si Atelierele CFR Grivita Bucuresti pentru material rulant. Au fost executate si exportate produse PAFS pentru firme importante din strainatate ca Alstom DDF Franta, STS Austria, Belco Avia Italia si altele. Proprietatile fizice si mecanice deosebite ale PAFS-ului au facut posibila utilizarea lui intr-o gama larga de produse, pornind de la suprastructuri auto, barci, mobilier urban pana la elemente destinate echiparii vagoanelor de calatori.

  1. Accesorii
  2. Contact

Profil lung
Societatea noastra a devenit principalul furnizor de produse PAFS destinate echiparii vagoanelor de calatori. Panourile interioare pentru vagoane, cabinele de toaleta, rezervoarele de apa si scoicile executate de noi au echipat peste 350 de vagoane fabricate de firmele de profil din tara: Astra Vagoane Calatori Arad, Remar Pascani si Atelierele CFR Grivita Bucuresti si din strainatate: ALSTOM DDF Franta. Din gama larga de produse care pot fi executate din poliesteri armati cu fibra de sticla am ales sa ne specializam in productia de barci usoare de agrement, mobiler stradal -bancute, cosuri de gunoi- si toalete ecologice.
Cu peste 60.000 de suprastructuri din PAFS montate pe autoutilitarele Dacia, societatea noastra a ajuns lider pe acest segment de piata. Creatiile originale si calitatea deosebita au fost puse intotdeauna la dispozitia clientilor.
Asiguram piese de schimb pentru intreaga gama de suprastructuri executate
Cuvinte cheie:
Materiale de Constructii, Plase Sudate, Panouri, Debitare, Material Rulant, Panouri Bordurate, Suprastructuri Auto, Indreptare, Sarma Tare, Servicii Pafs, Trefilare
SC Vrg SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Vrg SRL!

Împărtășește-ți experiența!