Cabinet particular de oftalmologie OPTILENS Baia-Mare, Baia Mare

Cabinet particular de oftalmologie OPTILENS Baia-Mare
Bd. 21 Bucureşti Nr. 15, Ap.3
430251 Baia Mare
Maramureş
0262 221 131
+40 723 602 738
0262 221 131
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum 5 luni

Descriere

Clinica Optilens din Cluj - Napoca, clinică particulară de oftalmologie va ofera consultanta de specialitate, operatii, tratamente si magazine de optica medicala, chirurgie estetica, chirurgie plastica, operatii estetice, marire de sani, rinoplastie, liposuctie.

  1. Despre noi
  2. Preţuri

Profil lung
Compartimentul chirurgical cuprinde un bloc operator ultramodern, cu trei sali de operatie dotate cu microscoape operatorii de ultima generatie, cu monitorizare video si instrumentar de cea mai buna calitate, in majoritate de unica folosinta, plus doua sali pre si post operatorii confortabile. Laserul Excimer pentru corectia viciilor de refractie (Miopie, Hipermetropie, Astigmatism), primul din Transilvania, intregeste dotarea de exceptie, la nivel occidental, a acestei clinici. De peste un an functionează cu succes un compartiment de chirurgie vitreoretiniana, cu o dotare de ultima ora (Endofotocoagulator laser, Facoemulsificator Accurus si Microscop cu Biom) si unul de chirurgie estetica si plastica. Activitatea medico - chirurgicala se adresează tuturor varstelor, inclusiv nou-nascuti, si se realizeaza de catre medici cu mare experienta si competenta in specialitate. Cu peste 15.000 de consultatii si 2.000 de operatii pe an, specialistii Clinicii Optilens s-au orientat si se vor orienta in continuare spre cresterea calitatii actului medical si diversificarea domeniilor oftalmologice de abordare, spre asigurarea unor conditii pentru investigatii si tratament, toate in favoarea pacientilor nostri.
Cuvinte cheie:
Consultatii Oftalmologice, Clinica de Oftalmologie, Operatii Oftalmologice, Magazin de Optica Medicala, Transplant Cornean Lamelar, Operatii Laser Ochi, Optilens
Cabinet particular de oftalmologie OPTILENS Baia-Mare apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Cabinet particular de oftalmologie OPTILENS Baia-Mare!

Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Facebook