Rcs Rds Baia Mare

Adresă:
Bd. Bucuresti, Nr. 15, Langa Farmacia Millefolia, in statia de autobus
Localitate:
Baia Mare
Judeţ:
Maramureş
Telefon:
0362 400 414
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum 5 luni | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Păreri

1 Stele

parere slaba

22 noiembrie 2014

Am o parere slaba desprfe dvs. operatorii si dumneavoastra nu va respectati clientii desii au platite facuturile la zi.Aici pe Moldovei 11 sc C atit televizorul cit si internetul functioneaza execrabil.televizorul se intrerupe mereui iar internetul si mai rau apare pe ecran cind verbesti o fereastra neagra si scrie ca este o defectiune pe linie. Noi credem alceva ca angajatii dvs. fac conexiuni la internetul nostru cu alte persoane care nu detin abonament si ne reduc calitatea convorbirii. Mereu vedem umblind aici la firida din scara umblind fel si fel de persoane fara ca noi sa fi facut reclamatii. Rugam urmariti probelema si remediati. Noi vom face o reclamatie la sediul central sa vedem cine isi permite batia asta de joc. Multumim.

5 Stele

rusine

16 noiembrie 2014

Odata ce sunteti monopol, ce pareri mai asteptati?? In data de 15-11-14 ora 01si 20 sa intrerupt difuzarea de programe pe toata scara unui bloc ,si azi 17-11-14 ora 11 dupa 4 sesizari facute de mine plus a vecinilor de scara NU sa prezentat nici o echipa pt remedierea problemei.

costin ovidiu
1 Stele

internet

19 august 2014

am facut o reclamatie privind internetul din data de 13 , 08 2014 la care am revenit de 3 ori si nici acum nu am internet desi factura este platita la zi . Ce ziceti domnilor directori ??????

iona
3 Stele

recomandare

28 mai 2014

Ar fi minunat daca am avea si niste posturi tv nemtesti (ca de ex Pro7) si italienesti. Ca de atata muzica populara, manele si posturi religioase ne-am cam saturat...In tara asta mai exista si oameni ce doresc altceva (mai putini dar inca suntem aici!) Multumesc

Ady2176
1 Stele

Rcs Rds

26 mai 2014

Am o paraere foarte proasta despre instalatorii de cablu pe care ii aveti angajati. vin 3 persoane.unu lucra,celalalt iti cere de baut,iar al 3-lea scrie. mi-au instalat cablu tv+internet. mi-au pus pe factura 16 m de cablu in loc de 4 sau 5.(se intelegeau intre ei cum sa umfle factura)asa ceva nu se poate fratilor. asa nu o sa ajungem niciodata,ca si occidentalii. de fapt romanul tot roman ramane. imi pare rau,dar acesta e adevarul.

Comentariu

de 30 septembrie 2014

Sunt foarte nemultumita de felul cum va tratati clientii. De mai multe saptamani astept echipa dvs. pentru conectarea casei mele din Lapusel, jud. Maramures . Pana in present am fost sunata de 2 ori de asa zisa echipa de instalatori pe care I-am asteptat degeaba 2 zile. As vrea sa stiu care este urmatoarea data in care nu vor veni.Ar fi bine sa mai lucrati si la educatia lor in relatiile cu clientii.

robert029
1 Stele

greu va miscati in teren

13 mai 2014

greu va miscati fratirol posteriorul in teren!!!!!!

claudia span
1 Stele

parere

26 mai 2013

lasa/ti de dorit viteza netului e mereu minus cu cea din contract,plus ca nu aveti nr. non stop pt.a remedia neplacerile,corect mi se pare platesc cit am.

mangeorge84
1 Stele

de 2 saptamani astept instalarea unui post telefonic si primesc numai promisiuni

, 19 octombrie 2012

sunt client rds de aproape 10 ani si cer instalarea unui post telefonic (pe langa internet si televiziune) si astept de 2 saptamani sa imi puna mufa pe cablu de langa birou.... Foarte dezamagit! daca stiam ca dureaza atat apelam la Romtelecom... foarte dezamagit

pop sorin
1 Stele

Post deranjat

24 august 2012

de 3 zile am cablu deranjat iar la tel RDS nu raspunde nimeni!!!! vi se pare normal? de ce ati dat un nr de tel pentru relatii daca nu raspunde nimeni la el???? sper ca nu aveti pretentii sa se plateasca abonamentul din moment ce nu beneficiez de servicii!!

Comentariu

de 23 decembrie 2012

buna ziua sunt un client nemultumi de calitatea dumneavoastra la internetul de pe zona busag care se intrerupe la 15 minute si are o descarcare de rahat as avea 2 injtrebari cand remediati si daca nu o sa incerc sa reziliem contractul deoarece nu pot sa ma folosesc pe deplin de cele promise in contract o sa va rog sa ma contactati in cel mai scurt timp posibil la nr 0749595070Scrie o părere pentru Rcs Rds Baia Mare!

Cunoşti firma Rcs Rds Baia Mare? Împărtășește-ți experiența!