Rcs Rds Baia Mare

Denumire:
Rcs Rds Baia Mare
Adresă:
Bd. Bucuresti, Nr. 15, Langa Farmacia Millefolia, in statia de autobus
Localitate:
Baia Mare
Judeţ:
Maramureş
Telefon:
0362 400 414
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Publicaţi imagini

Cuvinte cheie:

Telefonie Fixa, Televiziune Prin Cablu, Digi Tv, Furnizor servicii de Internet, Digi Tel

Metode de plată disponibile

  • Numerar
  • MasterCard
  • Visa

Păreri

1 Stele

parere slaba

cu mai mult de 6 luni în urmă

Am o parere slaba desprfe dvs. operatorii si dumneavoastra nu va respectati clientii desii au platite facuturile la zi.Aici pe Moldovei 11 sc C atit televizorul cit si internetul functioneaza execrabil.televizorul se intrerupe mereui iar internetul si mai rau apare pe ecran cind verbesti o fereastra neagra si scrie ca este o defectiune pe linie. Noi credem alceva ca angajatii dvs. fac conexiuni la internetul nostru cu alte persoane care nu detin abonament si ne reduc calitatea convorbirii. Mereu vedem umblind aici la firida din scara umblind fel si fel de persoane fara ca noi sa fi facut reclamatii. Rugam urmariti probelema si remediati. Noi vom face o reclamatie la sediul central sa vedem cine isi permite batia asta de joc. Multumim.

5 Stele

rusine

cu mai mult de 6 luni în urmă

Odata ce sunteti monopol, ce pareri mai asteptati?? In data de 15-11-14 ora 01si 20 sa intrerupt difuzarea de programe pe toata scara unui bloc ,si azi 17-11-14 ora 11 dupa 4 sesizari facute de mine plus a vecinilor de scara NU sa prezentat nici o echipa pt remedierea problemei.

costin ovidiu
1 Stele

internet

cu mai mult de 6 luni în urmă

am facut o reclamatie privind internetul din data de 13 , 08 2014 la care am revenit de 3 ori si nici acum nu am internet desi factura este platita la zi . Ce ziceti domnilor directori ??????

iona
3 Stele

recomandare

cu mai mult de 6 luni în urmă

Ar fi minunat daca am avea si niste posturi tv nemtesti (ca de ex Pro7) si italienesti. Ca de atata muzica populara, manele si posturi religioase ne-am cam saturat...In tara asta mai exista si oameni ce doresc altceva (mai putini dar inca suntem aici!) Multumesc

Ady2176
1 Stele

Rcs Rds

cu mai mult de 6 luni în urmă

Am o paraere foarte proasta despre instalatorii de cablu pe care ii aveti angajati. vin 3 persoane.unu lucra,celalalt iti cere de baut,iar al 3-lea scrie. mi-au instalat cablu tv+internet. mi-au pus pe factura 16 m de cablu in loc de 4 sau 5.(se intelegeau intre ei cum sa umfle factura)asa ceva nu se poate fratilor. asa nu o sa ajungem niciodata,ca si occidentalii. de fapt romanul tot roman ramane. imi pare rau,dar acesta e adevarul.

Comentariu

de cu mai mult de 6 luni în urmă

Sunt foarte nemultumita de felul cum va tratati clientii. De mai multe saptamani astept echipa dvs. pentru conectarea casei mele din Lapusel, jud. Maramures . Pana in present am fost sunata de 2 ori de asa zisa echipa de instalatori pe care I-am asteptat degeaba 2 zile. As vrea sa stiu care este urmatoarea data in care nu vor veni.Ar fi bine sa mai lucrati si la educatia lor in relatiile cu clientii.

mai multe păreri

Scrie o părere pentru Rcs Rds Baia Mare!

Cunoşti firma Rcs Rds Baia Mare? Împărtășește-ți experiența!