Helvia Reto S.r.l., Baia Mare

Denumire:
Helvia Reto S.r.l.
Adresă:
Strada Garii 5, Ap. 3
Localitate:
430043 Baia Mare
Judeţ:
Maramureş
Telefon:
(+40)262.431.919
Fax:
(+40)262.220.056
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Infiintata in 1993, societatea comerciala HELVIA RETO a pus treptat bazele unei firme de transport international persoane pe ruta Baia Mare - Madrid. Societatea noastra si-a inceput activitatea prin achizitionarea a doua microbuse si un autocar, marca Mercedes, reusind pana in prezent sa dispuna de o flota proprie de autocare. Azi dispunem de un autocar de 4 stele, marca Mercedes Tourismo, un autocar de 3 stele, marca Scania Irizar, un microbus marca Mercedes si 3 microbuse marca Ford Transit.

Publicaţi imagini
Profil lung
Dupa cativa ani de activitate, am incercat sa devenim o prezenta puternica pe piata transportului international de persoane din Romania. Am reusit acest lucru prin efortul continuu de a aplica principiile managementului calitatii si prin flexibilitatea cu care ne-am adaptat in permanenta exigentelor clientilor nostri. Treptat, am reusit sa trecem la un alt nivel de transport, de la cel ocazional la cel de linie, iar azi, putem spune cu mandrie ca avem curse regulate de linie, pe ruta Romania - Spania. In 2008, societatea noastra pune bazele unei agentii de turism, agentie care isi propune sa va ofere pachete turistice de cea mai buna calitate. Agentia de turism Ral Travel va pune la dispozitie o echipa tanara si bine pregatita pentru a va satisface orice fel de cerere turistica pentru orice fel de calatorie: circuit, sejur, croaziere, transport modern si rapid, cazari la cele mai bune hoteluri si pensiuni la preturile cele mai mici.

Cuvinte cheie:

Cazare Ieftina, Sejur, Pachete Turistice, Cazare Pensiune, Cazare Hotel, Transport Persoane, Agentii de Turism, Croaziere, Transport International Persoane, Interior Autocare, Curse Regulate de Linie, Interior Microbuze

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Helvia Reto S.r.l.!

Împărtășește-ți experiența!