complex europa, Baia Mare

Denumire:
complex europa
Adresă:
Str. Păşunii, Nr. 1A,
Localitate:
Baia Mare
Judeţ:
Maramureş
Mobil:
0744-63.68.28
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

COMPLEXUL EUROPA vă stă la dispoziţie, într-o ambianţă elegantă, cu personal calificat cu cele două săli de restaurant cu o capacitate de 300, respectiv 450 de locuri şi un hotel de 3*. Meniul este realizat de bucătari cu experienţă, care ştiu să ofere savoare, aspect şi gust deosebit mâncărurilor. Vă aşteptăm zilnic atât la autoservire, unde aveţi la dispoziţie un meniu variat ca la mama acasă, cât şi la restaurant şi la pizzerie unde puteţi să vă delectaţi cu diverse gustări. Nunţile, botezurile, petrecerile devin nişte clipe de neuitat sub atenta supraveghere a personalului.

Publicaţi imagini
Profil lung
Salonul RESTAURANT EUROPA vă aşteaptă în fiecare zi a săptămânii cu o mare diversitate de mâncăruri prăjite, la tavă, grătare, frigărui, ciorbe, toate astea într-un design interior stilat şi elegant. Este locul perfect pentru o întâlnire de afaceri, pentru a lua masa cu iubita, pentru a sărbători un eveniment, sau chiar pentru o seară în oraş cu prietenii. Muzica live este un alt element care contribuie la o ambianţă deosebită, putându-vă delecta în fiecare seară cu acordurile ritmate ale formaţiilor noastre.
Ziua este din ce în ce mai scurtă şi nu prea avem timp să fugim până acasă să ne face ceva de mâncare. De aceea restaurantul cu autoservire Europa vă vine în întâmpinare, oferindu-vă meniuri gustoase ca la mama acasă sub formă de autoservire. Ciorbe, fripturi la tavă şi la grătar, şniţele, costiţe, tochituri, spaghete etc. toate acestea vă aşteaptă gata preparate. Modelul autoservire (împinge tava) este ideal pentru o masă caldă, rapidă şi gustoasă în pauza de la servici.
În viaţa fiecăruia soseşte acel moment special, când vorbele nu mai sunt
de-ajuns, când două inimi îşi împărtăşesc iubirea şi când toate aceste lucruri trebuie să fie împărtăşite cu cei dragi. Încununarea acestei clipe magice o reprezintă NUNTA. Complexul Europa vă stă la dispoziţie cu 2 saloane pentru nunţi, mari, încăpătoare de 300 şi 450 locuri, cu un design elegant, şi cu un personal în permanenţă la dispoziţia dumneavoastră.

Cuvinte cheie:

Restaurant, Meniu, Meniu Variat, Botezuri, Pizzerie, Ciorbe, Nunţi, Bucătar, Grătare, Întâlnire de afaceri, Ambianţă Elegantă, Diverse Gustări, Mâncăruri Prăjite, La Tavă, Frigărui, Design Interior Stilat

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre complex europa!

Împărtășește-ți experiența!