Comimpex Tara SRL, Baia Mare

Denumire:
Comimpex Tara SRL
Adresă:
Bulevardul Traian 1
Localitate:
430211 Baia Mare
Judeţ:
Maramureş
Telefon:
0262-223542
Fax:
0262-220032
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Descriere

COMIMPEX TARA a fost înfiinţată în anul 1993, societatea începându-şi activitatea prin comercializarea de produse de uz gospodaresc, urmând apoi, la scurt timp, să-şi extindă gama de produse, activitatea societăţii fiind orientată către comertul de materiale de constructii si instalatii.

Publicaţi imagini
Profil lung
Compania s-a dezvoltat de-a lungul timpului, extinzându-şi activitatea şi ajungând azi să funcţioneze în două puncte de lucru situate în municipiul Baia Mare.
Magazinul COMIMPEX TARA, situat pe B-dul Traian nr 1, oferă spre vânzare toată gama de accesorii pentru instalatiile de apa si gaz, activitatea depozitului situat pe B-dul Bucureşti 37, fiind orientată către comerţul cu materiale de construcţii pentru finisaje interioare şi exterioare.

Bazându-ne pe o echipă dinamică şi bine documentată profesional, compania vă stă la dispoziţie cu cele mai noi produse, dorind să ofere clienţilor soluţii complete şi de cea mai înaltă calitate.

Cuvinte cheie:

Materiale de Constructii, Adezivi, Vopsele, Obiecte sanitare, Tevi, Radiatoare, Gleturi, Centrale Electrice, Termosisteme, Cazane pe Lemn, Centrale pe Gaz, Gresie Faianta, Materiale de Instalatii, Placi Gipscarton

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Comimpex Tara SRL!

Împărtășește-ți experiența!