Electroconstructia Elco SA, Bacău

Electroconstructia Elco SA
Strada Vasile Parvan 29
600233 Bacău
0234/523.400
0234/522.400
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Elco Bacău este acreditată şi specializată în proiectarea şi executarea lucrărilor de construcţii montaj pentru realizarea instalaţiilor de transport şi distribuţie a energiei electrice, realizarea de microhidrocentrale şi centrale hidroelectrice de mică putere, efectuarea de prestaţii si lucrări de reparaţii curente, accidentale şi capitale la instalaţiile electrice de orice fel, executarea de instalaţii electrice interioare şi branşamente.

  1. Harta Site

Profil lung
Elco Bacau este acreditata si specializata in proiectarea si executarea lucrarilor de constructii-montaj pentru realizarea instalatiilor de transport si distributie a energiei electrice, realizarea de microhidrocentrale si centrale hidroelectrice de mica putere, efectuarea de prestatii si lucrari de reparatii curente, accidentale si capitale la instalatiile electrice de orice fel, executarea de instalatii electrice interioare si bransamente. Activitatea firmei începe odată cu organizarea în anul 1960 în cadrul Întreprinderii Regionale de Electricitate Bacău a sectorului de construcţii montaj (SCM), subunitate a cărui obiectiv principal era "electrificări rurale". Între 1960 şi 1983 funcţionează ca şantier cu loturi şi puncte de lucru la Adjud, Oneşti, Comăneşti, Roman şi Focşani. După 1983 odată cu reorganizarea IRE-urilor, activitatea şantierului devine complexă ajungând Antrepriză de Construcţii Montaj Reţele Electrice şi Microhidrocentrale. Structura societăţii a suferit modificări substanţiale în special după 1992, când a devenit societate comercială de sine stătătoare cu fluctuaţii de personal specifice activităţii (iarna nu se poate lucra).
Cuvinte cheie:
Producator, Instalatii Electrice, Retele, Automatizari, Energie Electrica, Constructii Montaj, Speciale, Bransamente Electrice, Modernizari, Constructii Montaj Retele Electrice, Iluminare Stradala, Electrificari, Reabilitare Posturi Transformare, Retele pentru Constructii
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Electroconstructia Elco SA!

Împărtășește-ți experiența!