Electroconstructia Elco SA, Bacău

Denumire:
Electroconstructia Elco SA
Adresă:
Strada Vasile Parvan 29
Localitate:
600233 Bacău
Telefon:
0234/523.400
Fax:
0234/522.400
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Elco Bacău este acreditată şi specializată în proiectarea şi executarea lucrărilor de construcţii montaj pentru realizarea instalaţiilor de transport şi distribuţie a energiei electrice, realizarea de microhidrocentrale şi centrale hidroelectrice de mică putere, efectuarea de prestaţii si lucrări de reparaţii curente, accidentale şi capitale la instalaţiile electrice de orice fel, executarea de instalaţii electrice interioare şi branşamente.

Publicaţi imagini

Profil lung
Elco Bacau este acreditata si specializata in proiectarea si executarea lucrarilor de constructii-montaj pentru realizarea instalatiilor de transport si distributie a energiei electrice, realizarea de microhidrocentrale si centrale hidroelectrice de mica putere, efectuarea de prestatii si lucrari de reparatii curente, accidentale si capitale la instalatiile electrice de orice fel, executarea de instalatii electrice interioare si bransamente. Activitatea firmei începe odată cu organizarea în anul 1960 în cadrul Întreprinderii Regionale de Electricitate Bacău a sectorului de construcţii montaj (SCM), subunitate a cărui obiectiv principal era "electrificări rurale". Între 1960 şi 1983 funcţionează ca şantier cu loturi şi puncte de lucru la Adjud, Oneşti, Comăneşti, Roman şi Focşani. După 1983 odată cu reorganizarea IRE-urilor, activitatea şantierului devine complexă ajungând Antrepriză de Construcţii Montaj Reţele Electrice şi Microhidrocentrale. Structura societăţii a suferit modificări substanţiale în special după 1992, când a devenit societate comercială de sine stătătoare cu fluctuaţii de personal specifice activităţii (iarna nu se poate lucra).

Cuvinte cheie:

Producator, Instalatii Electrice, Retele, Automatizari, Energie Electrica, Constructii Montaj, Speciale, Bransamente Electrice, Modernizari, Constructii Montaj Retele Electrice, Iluminare Stradala, Retele pentru Constructii, Reabilitare Posturi Transformare, Electrificari

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Electroconstructia Elco SA!

Împărtășește-ți experiența!