Clinica Palade S.r.l, Bacău

Adresă:
Str. Erou Ciprian Pintea, Nr. 21
Localitate:
600112 Bacău
Telefon:
0234/206.125
Mobil:
+40744 - 363.776
Fax:
0234/206.126
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare acum 2 luni | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

"CLINICA PALADE" si-a inceput activitatea in 1994 sub forma unui centru medical cu profil chirurgical. Serviciile medicale prestate erau reprezentate de consultatii si investigatii clinice, tratamente si interventii de mica chirugie, care erau rezolvate in ambulator sau in regim de spitalizare de zi. Multi pacienti ne solicitau servicii chirurgicale cu risc crescut pentru a caror rezolvare este nevoie de echipa anestezico-chirurgicala, sala operatii dotata cu tehnica medicala performanta, compartiment de Terapie Intensiva si confort spitalicesc crescut. Cerintele lor, precum si absenta in acel moment a unor institutii sanitare cu paturi care sa ofere servicii medicale la alte standarde de calitate decat cele oferite de sistemul public de sanatate, ne-au determinat sa promovam un amplu program investitional finalizat in august 2005, prin inaugurarea cladirii in care ne desfasuram in prezent activitatea.

Adăugaţi imagini
Profil lung
Clinica Palade este o clinica chirurgicala particulara din orasul Bacau. Este un loc unde profesionalismul este posibil printr-o aparatura de ultima generatie, interventia chirurgicala este la cel mai inalt nivel, iar confortul pacientului este lege. Locul unde ai vrea sa fii cand ai o problema cu rezolvare chirurgicala.

Cuvinte cheie:

Spital, Policlinica, Neonatologie, Chirurgie Pediatrica

Păreri

Anitta
3 Stele

O parere subiectiva

8 iunie 2013

Am fost la neurologie pentru un consult, am stat cam o ora degeaba fiindca nu era nici un medic (desi trebuia sa fie dupa program); a aparut o doamna imbracata in halat alb- scortoasa si rece- iar dupa ce i-am spus ca am cazut si m-am lovit la cap, in 2 minute m-a convins ca nu e bine sa fac nici o analiza fiindca toate sunt daunatoare; nici nu a pus mana pe mine (putea sa-mi verifice pupilele, reflexele, etc.) dar mi-a luat 70 de lei dupa ce mi-a aruncat o privire lunga-lunga (probabil mi-a "numarat" banii din portofel). Si uite asa am dat 70 de lei degeaba, dupa 2 minute de priviri glaciale ale doamnei doctor. A, si mi-a dat o reteta cu un medicament pe care mi-l putea da orice farmacista fara sa mai trec pe la medic. La plecare fata de la receptie mi-a spus cu cea mai dulce voce din lume "Mai poftiti pe la noi !!!" Si n-am mai poftit niciodata de atunci. A trebuit sa ma duc la alt medic si sa-mi rezolv problema de sanatate.

proca ioana
4 Stele

o mica parere

, 11 februarie 2010

Clinica lui Palade..din punctul meu de vedere este una dintre clinicile cele mai bune din Bacau..pe mine mai mult ma intereseaza personalul institutiei..si am fost multumite ori de cate ori am avut vreo problema si am apelat la serviciile acesteia.

Nicoreac Ioan
2 Stele

...

, 25 decembrie 2009

eu drept sa spun nu am fost multumit deloc de aceasta clinica.mizerie,paturi rele.nu o recomand la nimeni.

Comentariu

de 11 februarie 2010

Clinica lui Palade..din punctul meu de vedere este una dintre clinicile cele mai bune din Bacau..pe mine mai mult ma intereseaza personalul institutiei..si am fost multumite ori de cate ori am avut vreo problema si am apelat la serviciile acesteia.

berzantu alina
2 Stele

Pretul

, 18 decembrie 2009

Ca sa spun drept au preturile exagerate.

Scrie o părere pentru Clinica Palade S.r.l!

Cunoşti firma Clinica Palade S.r.l? Împărtășește-ți experiența!