Miras Banesti, Băneşti

Miras Banesti
Str. Stupini Nr.85 A
107050 Băneşti
Prahova
0244/374.012
0244/374.012
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

MIRAS INTERNATIONAL a fost infiintata in 1994 ca societate comerciala cu capital integral privat romanesc. Domeniul nostru de activitatea a fost acelasi pe tot parcursulor celor 19 ani de activitate, si anume distributia produselor metalurgice din otel. Diversitatea gamei materialelor din stoc ne-a ajutat ca an de an sa ne regasim in topul primilor 5 distribuitori prezenti pe piata romaneasca. Activitatea noastra comerciala consta in aceea de stock-ist in cea mai mare parte dar si ca trader de produse din metal.


Profil lung
Viziunea managementului a fost, este si va fi aceea de a veni in intampinarea tuturor consumatorilor de metal cu o gama larga de materiale, cu onorarea comenzilor in maxim 48 ore de la primirea acestora pentru materialele care sunt pe stoc, cu servicii de transport, service center care au facut oferta MIRAS sa fie una dintre cele mai complexe de pe piata distribuitorilor de produse metalurgice din Romania. In tot acest timp calitatea materialelor si serviciilor le-am dorit a fi de 5 stele, si de aceea incepand cu anul 2006 MIRAS INTERNATIONAL detine certificare ISO 9001:2001, ulterior in 2009 ne-am recertificat cu ISO 9001:2008 iar din 2011 detinem si ISO 14001:2008. Tot procesul de certificare a fost unul care sa ne ajute in fluidizarea activitatatii comerciale dar si unul care sa ne permita constant ca orice eroare din procesul comercial sa poata fi depistata si corectata in timp util.
Cuvinte cheie:
Materiale de Constructii, Otel, Teava, Otel Rotund, Otel Patrat, Tabla Laminata la Rece, Tabla Laminata la Cald, Teava Sudata Longitudinal, Otel Hexagonal, Teava Sudata Elicoidal, Tabla Laminata la Cald Groasa, Tabla Laminata la Cald Striata
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Miras Banesti!

Împărtășește-ți experiența!