Real Investments Arad

Adresă:
Piata Avram Iancu 12
Localitate:
310123 Arad
Mobil:
+40 727305438
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Editaţi-vă pagina | Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

SC REAL INVESTMENTS este o agentie imobiliara cu o experienta in domeniu, care se adreseaza tuturor categoriilor de clienti interesati de investitii imobiliare in Arad, oferind acestora servicii profesionale. Agentia s-a infintat in primavara anului 2005, principiile de baza dupa care se conduce echipa REAL INVESTMENTS sunt: experienta, seriozitate si profesionalism. Toate acestea au facut ca agentia REAL INVESTMENTS sa se impuna pe piata imobiliara inca de la inceputul activitatii sale.
Ofertele de actualitate, prezentarea cat mai exacta a acestora precum si consilierea clientilor pe tot parcursul tranzactiei, reusesc sa faca din agentia noastra un competitor important pe piata imobiliara. Echipa noastra este formata din consilieri imobiliari cu experienta in domeniu, profesionisti permanent motivati si adaptabili la evolutia pietei imobiliare din Romania, capabili sa ofere potentialului client: incredere, punctualitate, eficienta, consultanta si asistenta.
Logistica

Profil lung
REAL INVESTMENTS VA FACE URMATOAREA OFERTA Firma noastra si-a propus dezvoltarea acestui cartier rezidential, situat pe drumul european Arad-Oradea, la 1.5 km de Metro, cu o suprafata de 4,6 ha, pe care vor fi construite 130 de case cu suprafete cuprinse intre 90 si 168 mp. Fiecare casa va avea curte (terasa exterioara) si se va vinde la cheie. In interiorul cartierului, se vor mai construi o gradinita, restaurant, piscina, magazin alimentar, farmacie, cabinet medical, sala de fitness.
Pentru aradeni, un foarte important criteriu de alegere a unei locuinte este izolarea termica si sistemul de incalzire, suprafata apartamentului, linistea zonei, intimitatea, accesul la serviciile medicale si la centrele de cumparaturi. Pe baza acestor criterii am proiectat acest cartier, astfel putand spune ca am atins toate punctele cerute de piata imobiliara aradeana.
Exista 5 variante de modele de case, fiecare casa indeplinind total gusturile celui mai exigent client.

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Real Investments Arad!

Împărtășește-ți experiența!