Rcs Rds Arad Cernei

8 Păreri
Rcs Rds Arad Cernei
Strada Cernei 1
310099 Arad
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
09:00 – 18:00
marţi
09:00 – 18:00
miercuri
09:00 – 18:00
joi
09:00 – 18:00
vineri
09:00 – 18:00
sâmbătă
09:00 – 13:00
duminicăÎnchis
Este inchis.
Deschide peste  6 h 38 min.
6 h 38 min

Descriere

  Cuvinte cheie:
  Telefonie Fixa, Televiziune Prin Cablu, Furnizor servicii de Internet, Digi Tv, Digi Tel
  Metode de plată disponibile
  • MasterCard
   MasterCard
  • Visa
   Visa
  Publicaţi imagini

  Păreri

  Cosmin Cosmy

  , 2 octombrie 2015

  mie nu vine de 5 zile ce e asta batai

  cu mai mult de 6 luni în urmă

  Ca si abonat la serviciile rds inca de la infiintare, azi constat ca serviciile Dvs sunt tot mai proaste pe zi ce trece. Amintesc aici doar doua de care nu am scapat: O buna perioada de timp,aproximativ 6 luni din anul 2014 la orice intrerupere de curent electric se intrerupea telefonul fix si care se repunea in functie numai dupa nenumarate interventii telefonice.Raspunsul era ca echipamentul din scara blocului este vechi.Nu mai amintesc cate echipamente au fost schimbate de operatori. In ce priveste serviciul de TV suntem tratati ca niste rau platnici. De si factura a fost platita de Banca Transilvania la finele anului 2014,in prima zi lucratoare a anului 2015 mi-a fost taiat cablu.Iarasi nervi, telefone ,interventi justificatoare,amenintari cu plata a 15 lei pentru repunerea in functie. Mentionez ca daca apare aceasta suma in factura voi deschide proces doar penru prestigiu. Fata de cele enumerate mai sus, va rugam sa gasiti solutii pertinente,in caz contrar ne vedem nevoiti sa cautam un alt operator. Cu pareri de rau Catlabuga Teodorică

  Comentariu

  cu mai mult de 6 luni în urmă

  De doua luni de zile nu vine nimeni sa instaleze cablu chear bataie de joc ce se face nu va suparati

  Ioana P.

  rectificare

  cu mai mult de 6 luni în urmă

  Imi cer scuze, este vorba despre factura din luna mai, nu iulie. In iulie am primit sesizare ca avem restanta (cand de fapt, factura era platita). Am platit-o inca o data, iar la telefon i s-a spus mamei ca luna aceasta vom avea de platit doar 10 lei. Pe factura primita ieri scrie ca avem 120 de lei, din care 75 restanta si 45 plata serviciilor pe luna iulie...cand trebuiau sa fie doar 10 lei. Mama a sunat azi la sediu si i s-a spus ca dureaza o vreme pana se inregistreaza sesizarea...serios???? o vreme de... 2 saptamani???

  Comentariu

  de cu mai mult de 6 luni în urmă

  doresc sa stiu de ce ati scos un canal, axn scfi, ca sa puneti un canal de desene, nu avem nevoie, de alt canal de desene, sunteti niste oameni tampti. datine inapoi canulul axn scfi. il vreau inapoi. nu faceti ce vreti cu noi ca nu suntem prosti. multi oameni sunt dezamagiti de voi, dar inca nu o spun toti pe fata. vreau canalul axn scfi inapoi

  Ioana P.

  Incompetenti!

  cu mai mult de 6 luni în urmă

  Mama mea a platit toate facturile la aceasta firma la timp, insa factura din luna iulie (desi are chitanta care atesta faptul ca a fost platita) nu a fost inregistrata. A fost plimbata dintr-un loc in altul de catre "doamnele" casierite degeaba, nimeni nu a facut nimic. Deschideam netul si aparea mirificul mesaj de amenintare ca se vor suspenda serviciile de internet, daca nu achit factura. Am cautat numarul de telefon pe internet, mama a sunat si i s-a spus sa plateasca inca o data factura, urmand ca in luna august sa aiba de achitat doar 10 lei din cat trebuiau platiti. Acum am primit din nou factura si chipurile avem restanta 120 de lei...adica trebuie sa platim a treia oara aceeasi factura! Voi chiar nu sunteti capabili sa va faceti meseria?

  BARTHA

  Reclamatie

  cu mai mult de 6 luni în urmă

  Incepind din data de 24 04 2013 nu mai am Cablu tv , am facut sesizare la RCS RDS dupa 60 minute au binevoit sa raspunde ls telefon .Motivul este ca nu este nici un motiv , adica cu timpul o sa vine sa scimbe cablul pana atunci sa ne uitam la tavan. Am platit abonamentul inclusiv pe luna aprilie , iar eu nu stiu cand o sa nbeneficies de acest serviciu .

  mai multe păreri

  Scrie o părere pentru Rcs Rds Arad Cernei!

  Cunoşti firma Rcs Rds Arad Cernei? Împărtășește-ți experiența!


  Facebook