Rcs Rds Arad Cernei

Denumire:
Rcs Rds Arad Cernei
Adresă:
Strada Cernei 1
Localitate:
310099 Arad
Telefon:
0357 400.414
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Publicaţi imagini

Cuvinte cheie:

Telefonie Fixa, Televiziune Prin Cablu, Digi Tv, Furnizor servicii de Internet, Digi Tel

Metode de plată disponibile

  • MasterCard
  • Visa

Păreri

Cosmin Cosmy
1 Stele

, 2 octombrie 2015

mie nu vine de 5 zile ce e asta batai

1 Stele

cu mai mult de 6 luni în urmă

Ca si abonat la serviciile rds inca de la infiintare, azi constat ca serviciile Dvs sunt tot mai proaste pe zi ce trece. Amintesc aici doar doua de care nu am scapat: O buna perioada de timp,aproximativ 6 luni din anul 2014 la orice intrerupere de curent electric se intrerupea telefonul fix si care se repunea in functie numai dupa nenumarate interventii telefonice.Raspunsul era ca echipamentul din scara blocului este vechi.Nu mai amintesc cate echipamente au fost schimbate de operatori. In ce priveste serviciul de TV suntem tratati ca niste rau platnici. De si factura a fost platita de Banca Transilvania la finele anului 2014,in prima zi lucratoare a anului 2015 mi-a fost taiat cablu.Iarasi nervi, telefone ,interventi justificatoare,amenintari cu plata a 15 lei pentru repunerea in functie. Mentionez ca daca apare aceasta suma in factura voi deschide proces doar penru prestigiu. Fata de cele enumerate mai sus, va rugam sa gasiti solutii pertinente,in caz contrar ne vedem nevoiti sa cautam un alt operator. Cu pareri de rau Catlabuga Teodorică

Comentariu

5 august 2015

De doua luni de zile nu vine nimeni sa instaleze cablu chear bataie de joc ce se face nu va suparati

Ioana P.
1 Stele

rectificare

cu mai mult de 6 luni în urmă

Imi cer scuze, este vorba despre factura din luna mai, nu iulie. In iulie am primit sesizare ca avem restanta (cand de fapt, factura era platita). Am platit-o inca o data, iar la telefon i s-a spus mamei ca luna aceasta vom avea de platit doar 10 lei. Pe factura primita ieri scrie ca avem 120 de lei, din care 75 restanta si 45 plata serviciilor pe luna iulie...cand trebuiau sa fie doar 10 lei. Mama a sunat azi la sediu si i s-a spus ca dureaza o vreme pana se inregistreaza sesizarea...serios???? o vreme de... 2 saptamani???

Comentariu

de cu mai mult de 6 luni în urmă

doresc sa stiu de ce ati scos un canal, axn scfi, ca sa puneti un canal de desene, nu avem nevoie, de alt canal de desene, sunteti niste oameni tampti. datine inapoi canulul axn scfi. il vreau inapoi. nu faceti ce vreti cu noi ca nu suntem prosti. multi oameni sunt dezamagiti de voi, dar inca nu o spun toti pe fata. vreau canalul axn scfi inapoi

Ioana P.
1 Stele

Incompetenti!

cu mai mult de 6 luni în urmă

Mama mea a platit toate facturile la aceasta firma la timp, insa factura din luna iulie (desi are chitanta care atesta faptul ca a fost platita) nu a fost inregistrata. A fost plimbata dintr-un loc in altul de catre "doamnele" casierite degeaba, nimeni nu a facut nimic. Deschideam netul si aparea mirificul mesaj de amenintare ca se vor suspenda serviciile de internet, daca nu achit factura. Am cautat numarul de telefon pe internet, mama a sunat si i s-a spus sa plateasca inca o data factura, urmand ca in luna august sa aiba de achitat doar 10 lei din cat trebuiau platiti. Acum am primit din nou factura si chipurile avem restanta 120 de lei...adica trebuie sa platim a treia oara aceeasi factura! Voi chiar nu sunteti capabili sa va faceti meseria?

BARTHA
1 Stele

Reclamatie

cu mai mult de 6 luni în urmă

Incepind din data de 24 04 2013 nu mai am Cablu tv , am facut sesizare la RCS RDS dupa 60 minute au binevoit sa raspunde ls telefon .Motivul este ca nu este nici un motiv , adica cu timpul o sa vine sa scimbe cablul pana atunci sa ne uitam la tavan. Am platit abonamentul inclusiv pe luna aprilie , iar eu nu stiu cand o sa nbeneficies de acest serviciu .
Tags: #RECLAMATIE DIN GRADISTE
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

mai multe păreri

Scrie o părere pentru Rcs Rds Arad Cernei!

Cunoşti firma Rcs Rds Arad Cernei? Împărtășește-ți experiența!