Orange shop Arad

Adresă:
Bulevardul Revolutiei 49-53
Localitate:
310009 Arad
Site:
Scrie o părere
Ultima actualizare acum 2 luni | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Orange este brandul sub care France Telecom furnizeaza servicii de comunicaţii mobile, Internet şi televiziune. Grupul France Telecom este unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicaţii, cu peste 183 de milioane de clienti pe cinci continente.

Creativitatea, îndrazneala, dinamismul, deschiderea, grijă pentru detalii, consecvenţa definesc Orange în tot ce face.
Orange înseamna ca vom schimba tiparele şi ne vom dezvolta în continuare pentru a-ţi oferi serviciile de calitate de care ai nevoie, inovaţie şi transparenţa.

În ceea ce facem, la Orange România, vom contura în fiecare zi mai clar ce înseamna acest univers şi care sunt beneficiile pe care le aduce.
Te invitam sa experimentezi Orange şi avem încredere ca împartasim aceeaşi convingere: viitorul este într-adevar senin.

Profil lung
În lume sunt peste 123 de milioane de oameni pe care îi despart distanţe, care vorbesc limbi diferite şi au moduri de viaţa diferite.

Dar toţi au ales acelaşi lucru: sa comunice aşa cum simt, sa priveasca cu deschidere şi optimism spre viitor.

Pe toţi îi apropie Orange, indiferent daca traiesc în Marea Britanie, Franţa, Elveţia, Belgia, Austria, Spania, Olanda, România, Moldova, Polonia, Slovacia, Rusia, Statele Unite ale Americii, China, Coreea, Japonia, India, Vietnam, Botswana, Camerun, Republica Dominicană, Egipt, Nigeria, Guineea Ecuatorială, Guineea Conakri, Guineea Bisau, Coasta de Fildeş, Uganda, Kenia, Republica Central Africană, Madagascar, Mali, Insulele Mauritius, Caraibe, Noua Caledonie, Reunion, Senegal, Vanuatu, India, Vietnam, Iordania, Bahrein.

Păreri

Violeta Alexandra Bistrian
5 Stele

Angajatii orange "cei mai competenti, serviabili si efcienti" BRAVO!

, 26 august 2011

Pentru a nu-si pierde targhetul din cauza rezilierilor contractuale numeroase, angajatii orange sunt capabili sa dea informatii eronate, sa ignore cu nonsalanta solicitarile clientului si sa tergiverseze procedura denuntarii unilaterale a unui contract incheiat cu orange transformand totul intr-un "ping-pong" intre client si serviciul 411. Sunt mandra ca de 6 luni detin un contract pe care nu-l pot rezilia. Concluzia: "ORANGE singura companie portocalie ce te face sa vezi negru!"

Bianca Bodea
5 Stele

Bun

, 22 decembrie 2009

Imi place Orange Shop, au niste angajati care te ajuta cu orice ai nevoie, chiar te pot indruma in cumpararea unui telefon care se potriveste persoanei respective. Sper ca pe viitor vor avea mai multe modele expuse pentru a avea de unde alege.
Tags: ## orange shop aradScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Orange shop Arad!

Cunoşti firma Orange shop Arad? Împărtășește-ți experiența!