Albert Berner SRL, Arad

Denumire:
Albert Berner SRL
Adresă:
Vrancei 51-55
Localitate:
310315 Arad
Telefon:
0257212291
Fax:
0257250460
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Descriere

Compania Albert Berner srl face parte din grupul BERNER, unul din liderii europeni in randul companiilor de vanzari directe din domeniile auto, constructii si industrie, activ in 24 de tari cu 8.000 de angajati, 25.000 de articole-un adevarat lant de aprovizionare. Albert Berner GmbH a fost fondata de catre Albert Berner in 1957 in KUNZELSAU- Germania, produsele BERNER aparand pe piata romaneasca in 2003.In prezent Albert Berner srl cu sediul in Aradcomercializeaza produse tehnice profesionale, livrate in 48 de ore, cu o eficienta de 98%.

Publicaţi imagini
Profil lung
Printre grupele mari de produse se pot enumera: organe normate de ansamblaresi fixare:suruburi, piulite saibe, suruburi metrice si in toli, nituri, O-ring-uri, coliere bolturi, splinturi, arcuri, carabine, cleme, nipluri. Chimice tehnice: lubrifianti, degripanti, solutii de curatare si intretinere, produse pentru etansare, produse pentru fixare cu spuma, etansanti, produse pentru lipire, lacuire, grunduire, marcare, protectie, conservare, produse pentru prelucrarea lemnului. Produse pentru fixari binale: elemente de imbinare, balamale, elemente de tip coltar, pene de egalizare, cale pentru montaj. produse pentru tehnica gauririi(burghie, carote, dalti, zencuitoare, freze).
produse pentru tehnica de taiere(discuri de retezat, de degrosare), slefuire(discuri abrazive, discuri adezive, discuri suport cu scai, hartie de slefuit, discuri si bureti pentru slefuit, perii pentru slefuit, radiere, discuri lamelare, discuri de curatare, benzi de slefuit) si debitare cu fierastraul(panze, discuri, carote). produse pentru tehnica taierii si gauririi diamantate( discuri diamantate pentru taiere umedasi uscata, discuri diamantate abrazive, carote diamantate, burghie diamantate, sisteme de gaurit si accesorii). materiale electrice consumabile: coliere, cleme, ajutaje, capace cauciuc, conectori, papuci, contacti, stechere, mufe, racorduri.
materiale sanitare consumabile: produse pentru izolatii, furtunuri flexibile, benzi adezive, coliere articulate, console de sine, tevi, sine de montaj.

Cuvinte cheie:

Scule, Echipamente Electrice, Cutii Depozitare, Sisteme de Rafturi, Solutii de Curatare, Unelte Manuale, Fixari Binale de la Berner, Cutii cu Scule, Echipamente pentru Ateliere Auto, Instrumente pentru Ateliere Auto, Echipamente pentru tehnica de Sudura, Produse pentru Taiere, Echipamente pentru Masura

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Albert Berner SRL!

Împărtășește-ți experiența!