S.c. Ad Auto Total S.r.l. - Depozit Alexandria

S.c. Ad Auto Total S.r.l. - Depozit Alexandria
Str. Viilor Nr. 3-5
Alexandria
Teleorman
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Totul a inceput in noaptea dintre ani, chiar pe 31 Decembrie 1994, cand un mic grup de prieteni a transformat in realitate o idee pe cat de simpla, pe atat de grandioasa in domeniul importului si distributiei de piese auto de la acea ora, idee intarita prin sloganul "ALEGE ORIGINALUL!". Intr-o piata invadata de produse ieftine am fost primii care am mizat in primul rand pe calitate, cea mai buna solutie pe termen lung, in viziunea noastra. Pe atunci nu ne-am gandit ca povestea noastra se va transforma intr-un mare succes, pentru ca plecaseram la drum cu numai cativa paleti cu filtre Mann. Acum, insa, continuam drumul pe care am pornit cu doua depozite centrale de peste 30.000 de metri patrati, impreuna cu alte 26 de depozite aflate in orasele importante din tara.


Profil lung
Suntem, in piata romaneasca, reprezentantii celor mai importante companii din intreaga lume, acele companii care echipeaza de prim montaj marile nume auto. Este o poveste frumoasa, pe care a facut-o reala efortul fiecarui membru al acestei echipe - o echipa numeroasa si extrem de valoroasa, o familie mare, cu peste 450 de membri raspanditi in toata tara. Cu totii am inteles ca in aceasta poveste cel mai mult conteaza oamenii, de aceea in fiecare zi incercam, impreuna cu toti partenerii nostri, sa construim o lume mai frumoasa pentru oameni.
Si nu numai cifra de afaceri ne bucura, ci si calitatea produselor pe care le distribuim, pentru ca nu am abandonat nici o secunda crezul din spatele sloganului nostru. Suntem, in piata romaneasca, reprezentantii celor mai importante companii din intreaga lume, acele companii care echipeaza de prim montaj marile nume auto.
Este o poveste frumoasa, pe care a facut-o reala efortul fiecarui membru al acestei echipe - o echipa numeroasa si extrem de valoroasa, o familie mare, cu peste 450 de membri raspanditi in toata tara. Cu totii am inteles ca in aceasta poveste cel mai mult conteaza oamenii, de aceea in fiecare zi incercam, impreuna cu toti partenerii nostri, sa construim o lume mai frumoasa pentru oameni.
Cuvinte cheie:
Echipamente Service Auto, Depozit piese Auto, Scoala pentru Mecanici Auto
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre S.c. Ad Auto Total S.r.l. - Depozit Alexandria!

Împărtășește-ți experiența!


Facebook