Coramet, Alba Iulia

Denumire:
Coramet
Adresă:
Strada Alexandru Ioan Cuza 36A
Localitate:
510193 Alba Iulia
Judeţ:
Alba
Telefon:
0258814551
Fax:
0258813224
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Compania s-a dezvoltat continuu, in prezent ajungandu-se la o structura de grup de firme format din: CORAMET SRL Cluj- Napoca cu sucursale in Alba-Iulia, Deva si Oradea; CORAMET SRL Baia Mare cu sucursala la Zalau; CORAMET SRL Bistrita. In acest moment Coramet aprovizioneaza judetele: Cluj, Bihor, Arad, Hunedoara, Alba, Sibiu, Mures, Bistrita, Maramures, Satu Mare, Salaj. Urmarind sa faciliteze accesul consumatorilor la produsele comercializate, Coramet a dezvoltat si o retea en-detail care, in prezent, este formata din 19 magazine.

Publicaţi imagini
Profil lung
Societatea CORAMET a fost infiintata in 1991 in Cluj- Napoca. Domeniul principal de activitate al companiei este comertul en-gros si en-detail cu produse chimice. Cele mai importante categorii de produse pe care firma le comercializeaza sunt: tencuieli decorative, vopsele lavabile, emailuri, lacuri, grunduri, accesorii de vopsitorie, termosistem, adezivi, oxizi, coloranti, pensule, electrozi, produse de curatenie.

Cuvinte cheie:

Adezivi, Lacuri, Produse Chimice, Tencuieli Decorative, Vopsele Lavabile, Coloranti, Termosistem, Grunduri, Electrozi, Pensule, Produse de Curatenie, Emailuri, Oxizi, Comert En-Detail produse Chimice, Comert En-Gros produse Chimice, Accesorii de Vopsitorie

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Coramet!

Împărtășește-ți experiența!