ghetur srl - FABRICA, Agigea

Denumire:
ghetur srl - FABRICA
Adresă:
Str. Emil Botta
Localitate:
907015 Agigea
Judeţ:
Constanţa
Telefon:
0241 73 72 55
Mobil:
0728 872 374
Mobil:
0728 872 371
Fax:
0241 73 70 55
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Societatea a fost infiintata in anul 1994, de catre Dl. Gheorghe Turtoi. La inceput, societatea a inceput sa presteze servicii de executie tamplarie din aluminiu cu constructori importanti din Constanta. In anul 1997 a fost stabilita relatia cu GEALAN, GHETUR devenind a patra firma de profil pe zona care a inceput sa monteze tamplarie PVC cu geam termopan.
In anul 2004, GEALAN Romania a finantat in leasing o linie completa de productie geam termopan si de confectionare a tamplariei de PVC. GHETUR a devenit una din cele mai serioase societati de profil din Constanta, fiind cautata atat de catre clienti persoane fizice cat si de societati. Acest lucru a permis o dezvoltare durabila a societatii, nefiind bazata pe contracte publice.
Astfel se explica faptul ca GHETUR a capatat renume de firma profesionista, tot mai multi clienti, societati private dorind sa beneficiaza de calitatea GHETUR.

Publicaţi imagini

Cuvinte cheie:

Amenajari interioare, Tamplarie Aluminiu, Rulouri, Ferestre Pvc, Plasa Contra Insectelor, Fabrica de Tamplarie Pvc Gealan

Păreri

3 Stele

cu mai mult de 6 luni în urmă

Am o problema cu un colt de profil pvc montat de firma dvs la tomis plus, str budapesta 26 , blocul C2. Coltul de pvc de la livingi transpira pe interior atat de mult incat peretele de sub geam este mereu ud si l-am reparat de 3 ori. Desi am semnalat problema de mai multe or,i muncitorul de la firma a spus ca nu stie de ce transpira acel stilp si nu prea are solutii. Astept in continuare sa va comportati ca o firma cu pretentii si sa gasiti o solutie la problema mea...

Scrie o părere pentru ghetur srl - FABRICA!

Cunoşti firma ghetur srl - FABRICA? Împărtășește-ți experiența!