Centrul de Plasament Delfinul, Agigea

Adresă:
Str.Bujorului, Nr. 9
Localitate:
907015 Agigea
Judeţ:
Constanţa
Telefon:
0241/ 738 870
Site:
E-mail:
office@dgaspc-ct.ro
Scrie o părere
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă | Aceasta e firma mea| Semnalaţi date incorecte

Site

Descriere

Centrul de Plasament Delfinul este un centru rezidential cu module de tip familial, (mixtat pe sexe si grupe de varsta) aflat insubordinea D.G.A.S.P.C. Constanta, care ofera servicii de protectie, pentru 61 de beneficiari, cu varste intre 2 si 18 ani.
Asigura in locatia serviciului, accesul copiilor, ( separati sau cu risc de separare temporara sau permanenta, de familia lor, pe o perioada determinata, )la gazduire, ingrijire, educatie, consiliere, recuperare, reabilitare, suport afectiv, sprijin emotional si pregatirea pentru insusirea unor deprinderi de viata independenta; in vederea reintegrarii sau integrarii familiale si socio-profesionale.

Profil lung
Pe perioada plasamentului, copilul beneficiaza de servicii oferite de un personal calificat, ce urmareste valorizarea potentelor intelectuale fizice si afective ale copilului, se respecta interesul superior al copilului, se promoveaza nediscriminarea, diversitatea si oportunitatile egale.
Cei 61 de beneficiari, pot urma cursurile invatamantului de masa.
C.P. DELFINUL promoveaza socializarea eficienta a copiilor, obţinerea celui mai înalt grad de autonomie posibil, ţinând cont de problematica individuală, valorificând la maxim potenţialul individual.
Promoveaza imaginea centrului prin activitati menite sa permita sensibilizarea comunitatii si obtinerea unor perceptii pozitive fata de beneficiarii nostri

Păreri

calancianschi cristian
3 Stele

nu se raspunde la nr de telefon afisat

21 decembrie 2013

mi s-a dat nr de telefon de acest centru de plasament si nu raspunde nimeni. ba chiar mai este afisat pe net pe adresa lor, pacat si mai spunem ca sistemul e de vina , eu cred ca noi oamenii suntem de vina.
Tags: #raspundeti la telefon sau schimbativa numarulScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Centrul de Plasament Delfinul!

Cunoşti firma Centrul de Plasament Delfinul? Împărtășește-ți experiența!