Sc Miral Com Srl - Zalau, Zalău

Str. 22 Decembrie 1989, Nr.86
Zalău
Sălaj
Telefon:
0260-632477 Call
Fax:
0260-632477
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Descriere

ORAR RELATII CLIENTI:
LUNI - VINERI: 08.00 - 17.00; SAMBATA: 08 00 - 13.00:
DUMINICA INCHIS.
S.C. MIRAL COM SRL este o firma infiintata in anului 1997 avand ca si obiect de activitate comercializarea materialelor de constructii si finisaje, activand in principal in jud. Salaj dar mai nou si in judetele limitrofe : Maramures, Satu Mare, Cluj, Bihor.

Suntem distribuitorii al mai multor producatori consacrati din Romania cum sunt: BAUMIT, KNAUF, MUREXIN, CEMACON, WIENERBERGER, TEGOLA, VALROM, SWISSPOR, MACON, YTONG, ROVA, CREATON, TONDACH, ISOVER, HOLCIM, etc.

Dispunem de o flota auto formata din 11 autocamioane care pot deservi comenzile clientilor nostri in cel mai scurt timp.
PRETURILE materialelor de constructii comercializate de noi SUNT SUB cele practicate pe piata.

Profil lung
Preturile practicate de noi reflecta faptul ca un magazin virtual are costuri mult mai mici decat un magazin traditional - de exemplu: chiria si intretinerea unui spatiu comercial, personal numeros, etc. Prin excluderea acestor costuri, preturile produselor scad considerabil, devenind mult mai accesibile. Calitatea si garantia acordate sunt aceleasi cu ale produselor similare prezente in magazinele traditionale.

Un alt castig important pentru Dvs. este livrarea la domiciliu sau sediu, prin care scutiti un timp pretios, inclus intotdeauna in pretul final al unui produs dintr-un magazin traditional.

Persoane de contact

POP FLORIN - VÂNZĂRI

E-mail
Trimitere mesaj
Telefon:
0260 621477
Mobil:
0753 026005

  Păreri

  Scrie tu prima părere pentru Sc Miral Com Srl - Zalau!

  Împărtășește-ți experiența!


  Servicii

  Zona de lucru

  Zalau, judetul Salaj, judetele limitrofe

  Metode de plată disponibile

  Numerar, Maestro, MasterCard, Visa, Tranzacţie bancară, Euro

  Cuvinte cheie

  Cuvinte cheie:

  Gresie, Ciment, Marmura, Var, Bca, Piatra, Polistiren, Tencuieli Decorative, Borduri, Ipsos, Vopsea Lavabila, Plasa Sudata, Fier Beton, Blocuri Ceramice, Vata Bazaltica, Polistiren Extrudat, Sape Autonivelante, Amorsa, Stalpi Metalici, Vata de Sticla, Caramida Plina, Gips-Carton, Pavaje industriale, Boltari din Beton, Cosuri de Fum Ceramice, Mortare de Zidarie, Pavaje Rezidentiale, Plasa Impletita Zincata, Chit pentru Rosturi, Glet de Var, Panou de Gard Zincat, Glet de Ciment Alb, Sape de Ciment, Perle Polistiren, Panou de Gard Plastifiat, Plasa Plasticata, Sape Fluide de Ipsos, Glet pe Baza de Ipsos, Plasa Impletita Plastifiata, Caramida pentru Cosuri de Fum Patrate