Brodconf S.R.L, Vaslui

Strada Podul Inalt 4
730217 Vaslui

Telefon:
0235 318 408 Call
Fax:
0235 312 448
Site internet:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Descriere

Brandul "NAN by Danina Line" exista de 3 ani pe piata romaneasca. Avem la baza un management cu peste 20 de ani de experienta in domeniul confectionarii articolelor de imbracaminte pentru copii (de la nou-nascuti, la 8 ani). Produsele noastre sunt superbe: fabricate din bumbac pieptanat, in culori pastelate cu design trendy, pline de culoare si veselie, pe diverse tematici intotdeauna placute copiiilor si adorate de mamici! Ne-am adaptat permanent la evolutiile modei si tendintele de utilitate si confort. Ne gasiti in aproape toata tara - in peste 100 de magazine de specific. Suntem bucurosi ca va imbracati copiii cu produse "NAN by Danina Line".

Păreri

Pasarica Ion

cu siguranta

din 22 decembrie 2009

Dupa cum spunea si cineva mai sus ,cu siguranta au haine de calitate si la preturi foarte mici,personal amabil,spatiu mare de desfasurare.
Ion Vartolomei

Cei mai buni

din 22 decembrie 2009

De cand a nascut sotia, le-am trecut pragul magazinului propriu de foarte multe ori. Sunt profesionisti in hainute pentru bebelusi si copii.

Scrie o părere despre Brodconf S.R.L!

Cunoşti firma Brodconf S.R.L? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Confectii, Imbracaminte, Bluze, Pantaloni, Articole pentru Copii, Haine, Tricouri, Serigrafie, Haine Copii, Maieuri, Maieu, Magazin Online de Haine, Vanzare Haine Online