Apm, Tulcea

Strada 14 Noiembrie 5
820009 Tulcea

Telefon:
0240 510620 Call
Fax:
0240 510621
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Site

Descriere

Agenţia pentru Protecţia Mediului Tulcea este o instituţie publică cu personalitate juridică, în subordinea Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, cu statut de serviciu public deconcentrat, finanţat de la bugetul de stat. Agenţia pentru Protectia Mediului Tulcea functionează ca instituţie cu personalitate juridică, în baza prevederilor Hotararii de Guvern nr.918/30 august 2010.

Profil lung
Agenţia pentru Protecţia Mediului Tulcea îndeplineşte atribuţiile Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului la nivel judeţean, în domeniile implementării şi politicilor de mediu, legislaţiei şi reglementărilor în vigoare si coordonează elaborarea planurilor de acţiune la nivel local, îin conformitate cu dispozitiile O.U.G. nr. 195/2005 privind protecţia mediului aprobată cu modificari, prin Legea nr. 265/2006.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Apm!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Deseuri, Solului, Protecţia Mediului, Sol, Mediul Inconjurator, Impact Asupra Mediului, Contaminarea Solului, Protecţiei Mediului, Mediu Sănătos, Calitatea Apelor, Afectate de Poluare, Reconstrucţia Ecologică, Populaţiei un Mediu Sănătos, Calităţii Aerului, Emisii industriale, Mediu Mai Bun, Radioactivitatea Mediului, Forurile Superioare, Aerul Curat, Monitorizarea Factorilor de Mediu, Arii Protejate, Schimbări Climatice, Deşeurile, Factorilor de Mediu