Ssi Schaefer Srl, Timişoara

Strada Pestalozzi 22
300115 Timişoara
Timiş
Telefon:
0256/309.781 Call
Fax:
0256/309.787
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Site

Descriere

SSI SCHAEFER SRL Romania Timisoara : Sisteme de administrare a depozitelor, Sistem IT, Call Center. SSI Schafer Noell se numara printre principalii furnizori de sisteme logistice complexe pe plan global. Intreprinderea a realizat ca si antreprenor general deja mai mult de 250 de sisteme logistice in intreaga lume.
Spectrul de realizari al firmei SSI Schafer Noell se intinde de la planificarea sistemului si consultanta, pana la implementarea unei instalatii la cheie si a unui After-Sales-Service efectuat la comanda. SSI Schafer Noell, avand sediul central la Giebelstadt, are in momentul de fata mai mult de 300 de angajati in domeniul de inginerie tehnica.
La acest numar se adauga angajatii din departamentul de asamblare si montare al grupului SSI Schafer.

Profil lung
Logistica pentru depozite Consultanta, Planificare, IT, Automatizare, Rezultate

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Ssi Schaefer Srl!

Împărtășește-ți experiența!


Google+

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Echipamente, Consultanta, Instalatii, Proiectare, Calculatoare, Software, Automatizari, Control, Computere Calculatoare, Automatizare, Masura, Simulatoare, Personalizate, Logistica, Materialelor, Informatice, Proiectare Software, Ateliere, Sisteme de Control, Hale de Productie, Sisteme It, Referinte, Benzi Rulante, Depozite echipamente, Sisteme de Manipulare, Service Si Intretinere, Logistica servicii, Amenajari de Birouri, Planificare Si Consultanta, Antreprenor Planificare Si Consultanta sisteme It, Recipientelor, Sisteme de Expediere