Rovigo Timis, Timişoara

Calea Martirilor Nr. 100
Timişoara
Timiş
Telefon:
+40.256.43.29.23 Call
Fax:
+40.256.43.29.23
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Prestigiul societatii noastre se bazeaza pe o bogata experienta si o puternica echipa de specialisti in insolventa si restructurare a activitatii.
In decursul celor 8 ani de existenta, Rovigo? a reusit sa formeze o echipa ca a manageriat multiple cazuri de reorganizare si lichidare judiciara si voluntara, majoritatea concretizate in valorificarea de active, recuperarea de creante, readucerea bunurilor instrainate fraudulos in patrimoniul debitoarei, precum si in participarea alaturi de debitor la continuarea activitatii sale prin reorganizare.

Profil lung
Rovigo S.P.R.L. este succesoarea in drepturi si obligatii a Societatii Profesionale de Administrare Judiciara si/sau Lichidare Rovigo S.R.L. ca urmare a intrarii in vigoare a O.U.G. nr.
86/08.11.2006, privind organizarea activitatii practicienilor in insolventa. Rovigo S.P.R.L. face parte dintre societatile agreate de catre Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului in ceea ce priveste participarea la licitatiile de desemnare a lichidatorilor societatilor comerciale la care statul detine capital majoritar.
De asemenea, in urma desfasurarii procedurii de selectie a practicienilor in insolventa societatea noastra a fost inscrisa pe Lista practicienilor agreati de Ministerul Finantelor Publice - Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Rovigo Timis!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Licitatii, Portofoliu, Insolventa, Vanzari Imobile, Oportunitati, Lichidare Judiciara, Administrare Judiciara, Vanzari Mobile, Echipa de Specialisti, Restructurarea Activitatii, Recuperarea de Creante