Fraser East Srl, Timişoara

Take Ionescu Nr. 42, Sc.B, Ap.1
300042 Timişoara
Timiş
Telefon:
0256210463 Call
Fax:
0256210469
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
09:00 – 17:00
marţi
09:00 – 17:00
miercuri
09:00 – 17:00
joi
09:00 – 17:00
vineri
09:00 – 17:00
sâmbătă
Închis
duminică
Închis

Este inchis

Orar Fraser East Srl

Site

Descriere

Fraser East Srl se ocupa cu distributia echipamentelor mentionate, su cu reconditionarea la client sau la sediul nostru a carucioarelor, carucioarelor de cumparaturi, roll containerelor, izo containerelor.

Profil lung
Este neindicat si neeconomic sa lasati echipamentele din dotare sa se deterioreze! Acestea vor fi aruncate si apoi inlocuite de alte echipamente noi, investind foarte mult. O intretinere periodica si programata prelungeste durata de viata a echipamentelor dumneavoastra.
Compania noastra, cu experienţa acumulată în peste 15 ani de experienta, are soluţia potrivită. Personalul nostru se deplaseaza direct în CE.DI. dumneavoastra sau in punctele de vânzare şi, într-un timp foarte scurt si eficient, repara echipamentele din dotare.
Noi cumparam echipamentul dumneavoastra folosit! Dacă doriţi să vindeti roll containerele, carucioarele sau contenitoarele izotermice pe care nu le mai folositi, noi suntem dispuşi să le cumparam, plătindu-le pe loc, pentru a le reintroduce pe piata. Unul dintre angajaţii noştri efectueaza o evaluare şi va propune o oferă pentru echipamentul dumneavoastră.
Noi sfatuim clientii nostri sa gestioneze echipamentele (carucioarele de cumparaturi, roll containerele, containerele izotermice), cu o mentenanta profesionala pentru a putea economisi, evitand astfel cumpararea de echipamente noi.
Carucioarele de cumparaturi, pe langa inlocuirea rotilor, pot fi indreptate si sudate (reparate) si eventual zincate sau rezincate. De aceea, cu anumite exceptii, toate carucioarele pot fi recuperate.
Aceasta este o politica déj? adoptata de clientii nostri.
Echipele noastre care se deplaseaza pe teren pot efectua mentenanta direct la punctele de vanzare pentru a economisi costurile de transport.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Fraser East Srl!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Piese de schimb, Containere, Frigidere, Curatare, Carucioare, Europaleti, Gratare, Roti Carucioare, Frigo, Roll Containere, Sudarea Carucioarelor, Scaun Copii Carucioare de Cumparaturi, Curatare sisteme de Ventilatie, Gratare Barbeque, Izo Containere, Carucioare de Cumparaturi, Reparatii Carucioare de Cumparaturi, Curatarea-Spalarea Carucioarelor, Indreptarea Carucioarelor, Reparatii Carucioare, Reparatii Roll Containere, Vopsirea Carucioarelor, Containere Izotermice, Piese Carucioare