Consultim S.A, Timişoara

Strada Barnutiu Simion 62
300302 Timişoara
Timiş
Telefon:
0256 219 170 Call
Fax:
0256 219 175
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Grupul de firme de consultanta CONSULTIM - INTERJECT cuprinde societati care se afla printre primele firme de consultanta înfiintate dupa anul 1990. In cadrul firmelor lucreaza specialisti din diverse domenii, cu calificare profesionala de exceptie, cu experienta bogata in elaborarea lucrarilor de specialitate.

Profil lung
Grupul nostru de firme a avut o contributie importanta in privatizarea societatilor cu capital majoritar de stat, din toate domeniile, in principal în zona de vest a tarii. Avand in vedere necesitatea acuta de consultanta, atat pentru continuarea procesului de privatizare cat si pentru integrarea Romaniei in structurile Uniunii Europene, perspectiva societatii este de a-si infiinta puncte de lucru în marile orase ale tarii.
Descriere limbă străină
The CONSULTIM - INTERJECT group of companies carry for societies that stands among the first companies of consultance founded after 1990. Specialists in various ranges, with high experince in issuing specialized work carry on activities in these companies. We also sucessfully collaborate with Universities and Public Institutions from Timisoara.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Consultim S.A!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Consultanta In afaceri, Consultanta Financiar Contabila, Management de Proiect, Analiza Financiara, Documentatii, Privatizari, Societate Comerciala, Intocmire Acte, Privatizare, Constituiri, Infiintari de Firme, Evaluari pentru Bunuri Mobile, Consultanta în Afacericonsultanta Ini Finante