Clinica Medicala Medici’s, Timişoara

Str. Sibiu, Nr. 8
300014 Timişoara
Timiş
Telefon:
0356/433.733 Call
Fax:
0256/247.272
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
08:00 – 20:00
marţi
08:00 – 20:00
miercuri
08:00 – 20:00
joi
08:00 – 20:00
vineri
08:00 – 20:00
sâmbătă
Închis
duminică
Închis

Este deschis

Orar Clinica Medicala Medici’s

Descriere

La peste zece ani de la fondare, Medici's se poate mandri cu mai multe reu?ite cu totul deosebite: Este cel mai mare centru de medicina ocupationala din afara capitalei; Opereaza sub patru branduri, prin patru clinici proprii si o retea de clinici partenere; Gestioneaza problemele de sanatate a peste 500 de companii şi institutii; Are peste 40.000 de abonati permanenti proprii (în 2009 a gestionat un total de peste 70.000 de abonati); Face servicii medicale pentru aproape toate firmele de asigurari din Romania, precum si pentru unele firme de asigurari din U.E. care inca nu si-au deschis sediu propriu în Romania; A creat conceptul de centru de medicina muncii.

Profil lung
Medici's a fost primul centru de medicina ocupationala din tara care a implementat un sistem ISO 9001:2000 si un sistem de management integrat de calitate; Este primul centru care a obtinut certificarea pe cursuri de First Aid in conformitate cu procedurile European Red Cross; Are autorizarea de a face servicii de siguranta circulatiei si de medicina aeronautica; Este primul centru medical care a initiat realizarea primei francize medicale din Romania. Si, mai ales, se poate mandri cu realizarea unei clinici cu totul inedite: CLINICS. MISIUNE: Dorim sa ajutam oamenii prin servicii medicale de calitate si printr-o atitudine corecta si prietenoasa. VIZIUNE: Vom fi deschizatori de drumuri si creatori de standarde, pentru a fi apreciati si recunoscuti de pacientii si partenerii nostri si pentru a aduce medicina foarte, foarte aproape de om.

Rută

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Clinica Medicala Medici’s!

Împărtășește-ți experiența!


Facebook

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Servicii medicale, Medicina Muncii, Oftalmologie, Pediatrie, Orl, Endocrinologie, Dermatologie, Radiologie, Alergologie, Imagistica Medicala, Psihologie Clinica, Clinica Privata, Laborator Clinic, Medicina Familiei, Psihologie Clinică, Medicina Ocupationala, Medicina Aeronautica, Cursuri de Sanatate, Psihologie Ocupationala, Laborator Anatomopatologic, Baby Clinics