Arabesque Srl, Timişoara

Strada Calea Sagului 205
300517 Timişoara
Timiş
Telefon:
0740.119.142 Call
Fax:
0256-274745
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
08:00 – 18:00
marţi
08:00 – 18:00
miercuri
08:00 – 18:00
joi
08:00 – 18:00
vineri
08:00 – 18:00
sâmbătă
08:00 – 13:00
duminică
Închis

Este deschis

Orar Arabesque Srl

Descriere

Suntem cel mai puternic furnizor de materiale de constructii din Romania, asiguram o acoperire nationala, inclusiv in zonele rurale, dar si peste hotare, in Bulgaria, Ucraina, Serbia si Republica Moldova.

Suntem partener de nadejde pentru mai bine de 15, 000 clienti, asigurandu-le o gama completa de materiale de constructii si finisaje, livrate in cel mai scurt timp posibil, in orice punct geografic, insotite de consultanta tehnica de specialitate.

www.arabesqueonline.ro - Din 2011, poti comanda online materiale pentru constructia ta. Trebuie doar sa adaugi in cosul tau materialele care iti sunt necesare, sa alegi modalitatea de plata cea mai la indemana pentru tine si sa lansezi comanda online. Instantaneu, logistica noastra va procesa comanda si in maximum 48 ore vei primi materialele comandate la adresa specificata de tine.

Profil lung
Colorare Vopsele- Arabesque a plasat in toate centrele sale masini de nuantat cu paletare de sute de culori, pentru vopsele de interior, de exterior sau tencuieli.
Debitare si cantuire PAL- Asiguram taierea palului pe dimensiunile dorite de tine si aplicarea cantului cu ajutorul masinilor specializate.
Consiliere Gratuita- Specialistii Arabesque sunt gata sa iti ofere informatii referitoare la calcularea consumurilor specifice, alegerea celor mai bune alternative constructive, cat si despre metodele de utilizare si aplicare a diverselor materiale.
Fasonare si debitare Otel beton- Pe platformele Arabesque, in baza proiectului tau, se poate realiza orice comanda de otel beton, in multiple forme si dimensiuni, cuprinse intre 6 mm si 32 de mm.
Transport- Transportul il asiguram noi in maxim 48 ore! Avem o logistica puternica, cu un parc impresionant cu camioane obisnuite sau specializate, dotate cu macara de descarcare, pentru produsele paletizate.

Persoane de contact

Manea Viki Elena - VÂNZĂRI

E-mail
Trimitere mesaj
Telefon:
0740.119.142

  Păreri

  Gal Daniel

  arabesque

  , 22 decembrie 2009

  Cel mai bun magazin de materiale de constructii..sincer in oradea nu stiu sa fie magazin!..ci doar depozit..am un prieten care lucreaza la ei!..si chiar au de toate!!...
  Tags: ## ciment# materilae de constructii# var# fierScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

  Scrie o părere pentru Arabesque Srl!

  Cunoşti firma Arabesque Srl? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!


  Servicii


  Zona de lucru

  Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara

  Cuvinte cheie

  Cuvinte cheie:

  Distributie, Mobila, Mobilier, Parchet, Armaturi, Profile, Materiale Constructii, Feronerie, Ciment, Canalizare, Tevi, Bca, Beton, Otel, Cablu, Cuie, Metal, Magazin Online, Fitinguri, Parchet Laminat, Constructii, Caramizi, Balamale, Polistiren, Becuri, Fier, Placi, Sarma, Vopsea, Zidarie, Cabluri Electrice, Tubulatura, Mortar, Cupru, Termosistem, Profil, Adeziv, Tencuiala, Plase, Vata Minerala, Glet, Metalurgice, Vata, Calorifer, Centrala Termica, Izolatie, Instalator, Manere, Radiator, Abs, Profile Laminate, Glisiere, Tevi Sudate, Sudate, Fibra Sticla, Osb, Cornier, Vata Bazaltica, Extrudat, Melaminat, Priza, Blat, Instalatie Electrica, Tinci, Tavan, Triplustratificat, Intrerupator, Cant, Fiting, Canal Cablu, Plafon, Pp-R, Blat Bucatarie, Instalatie Sanitara, Bec Economic, Placa Gips, Gard Bordurat, Distribuitor materiale, Materiale Online, Cm9, Constructii Online, Ct127, Ct126, Aparataj de Camera, Profil Lbc, Cm11