Centrul Confidence Timisoara, Timişoara

P-Ta Istria 5
Timişoara
Timiş
Fax:
0372 / 751015
Telefon:
0372 / 713889 Call
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Site

Descriere

Este un centru de estetica non chirurgicala si remodelare corporala care se vrea a fi locul in care sa te relaxezi dincolo de scopul principal al vizitei tale .

Profil lung
Pe langa tratamentele de ultima generatie din domeniul remodelarii corporale, centrul Confidence dispune si de un cabinet de psihoterapie si consiliere psihologica, venind astfel in intampinarea celor care se confrunta cu anumite dificultati. Echipa Confidence are formare medicala si va fi tot timpul la dispozitia ta pentru orice sugestie sau informatie referitoare la tratamentele oferite.Vom incuraja comunicarea libera dintre noi, angajatii centrului si d-voastra, clientii nostril. Numai astfel vom putea sa stim exact ce asteptati de la noi sau cum ati dori sa fiti tratati. Va rugam sa ne criticati atunci cand considerati ca v-am inselat asteptarile si promitem ca ne vom insusi criticile.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Centrul Confidence Timisoara!

Împărtășește-ți experiența!


Facebook

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Intretinere Corporala, Estetica Corporala, Tratament Corporal, Centru Remodelare Corporala, Terapii Corporale, Tratamente pentru Corp, Terapii pentru Corp