Sc Gamro import Export Srl, Târgu Mureş

Bdul 1848, Nr. 16
540429 Târgu Mureş
Mureş
Telefon:
0744241725 Call
Fax:
0365430679
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
08:00 – 18:00
marţi
08:00 – 18:00
miercuri
08:00 – 18:00
joi
08:00 – 18:00
vineri
08:00 – 18:00
sâmbătă
Închis
duminică
Închis

Este inchis

Orar Sc Gamro import Export Srl

Site

Descriere

Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza absolut toata gama de piese de schimb pentru utilaje de constructii originale sau OEM ca si: (KOMATSU, CATERPILLAR, JCB, BOBCAT, TEREX, FERMEC si altele), inclusiv piese de motor, sisteme de rulare, sisteme de antrenare, echipamente hidraulice, electrice, orice tip de cupa, dinti de cupa, filtre, avand posibilitatea sa va oferim si factura externa (ECONOMISITI TVA), toate la un pret avantajos si la o calitate optimala.

Profil lung
Baumaschinenersatzteile

Persoane de contact

Zolti Dezso - ACHIZIŢII

E-mail
Trimitere mesaj
Telefon:
0365430678
Mobil:
0744241725
Fax:
0365430679

  Păreri

  Scrie tu prima părere pentru Sc Gamro import Export Srl!

  Împărtășește-ți experiența!


  Produse

  Piese-de-schimb-Deutz
  Piese de schimb Deutz
  Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese de schimb Deutz pentru utilaje de constructii la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
  Detalii despre produs
  Piese-de-schimb-Hanomag
  Piese de schimb Hanomag
  Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese de schimb Hanomag pentru utilaje de constructii la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
  Detalii despre produs
  Incarcatoare-frontale
  Piese incarcatoare frontale
  Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
  Detalii despre produs
  incarcatoare-benfra
  Piese incarcatoare frontale Benfra
  Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Benfra la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
  Detalii despre produs
  Incarcatoare-Bobcat
  Piese incarcatoare frontale Bobcat
  Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Bobcat la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
  Detalii despre produs
  incarcatoare-case
  Piese incarcatoare frontale Case
  Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Case la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
  Detalii despre produs
  incarcatoare-cat
  Piese incarcatoare frontale Caterpillar
  Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Caterpillar la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
  Detalii despre produs
  incarcatoare-fai
  Piese incarcatoare frontale Fai
  Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Fai la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
  Detalii despre produs
  incarcatoare-fermec
  Piese incarcatoare frontale Fermec
  Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Fermec la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
  Detalii despre produs
  Piese incarcatoare frontale Fuchs
  Firma romano-germana Gamro Import Export comercializeaza toata gama de piese pentru incarcatoare frontale Fuchs la cele mai avantajoase preturi si la o calitate optimala. Avem posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu platiti TVA).
  Detalii despre produs

  Servicii

  Produse


  Metode de plată disponibile

  Tranzacţie bancară
  Facebook

  Cuvinte cheie

  Cuvinte cheie:

  Piese de schimb, Utilaje pentru Constructii, Motoare Electrice, Echipamente Electrice, Echipamente Hidraulice, Pompe Electrice, Pompe Hidraulice, Cilindri Hidraulici, Scule Constructii, Echipamente Lucru, Utilaje Constructii Vanzari, Furtune Hidraulice, Sisteme Comanda, Filtre Motoare, Distribuitoare Hidraulice, Motoare Hidraulice, Masini Frezat, Scule Constructii Reparatii, Filtre Hidraulice, Stivuitoare Electrice, Utilaje Constructii Reparatii, Uleiuri Hidraulice, Alternatoare Electromotoare, Sisteme Ridicare, Role de Ghidare, Piese de schimb Utilaje, Echipamente Franare, Sisteme de Rotire, Dinti de Cupa, Cupe de Excavare, Senile de Cauciuc, Piese Motoare Hanomag, Piese Motoare Komatsu, Piese Motoare Caterpillar, Dinti de Frezat Asfalt, Piese Motoare Hatz, Piese Motoare Deutz, Role de Rulare, Piese Motoare Cummins, Piese Motoare Perkins, Piese Motoare Kubota, Piese Motoare Yanmar, Piese Motoare Liebherr, Role Stivuitoare, Role de Antrenare, Cupa de Excavare, Dinti de Cupa Jcb