Flanco Targoviste, Târgovişte

Bd. Independentei, Nr. 1
Târgovişte
Dambovita
Telefon:
0245 612 227 Call
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare acum 2 luni

Orar cu publicul

luni
09:00 – 21:00
marţi
09:00 – 21:00
miercuri
09:00 – 21:00
joi
09:00 – 21:00
vineri
09:00 – 21:00
sâmbătă
09:00 – 21:00
duminică
09:00 – 21:00

Este deschis

Orar Flanco Targoviste

Descriere

Ne propunem sa oferim clientilor mai mult decat tehnologie - o experienta de a cumpara unica, transformata într-un adevarat eveniment dedicat tehnologiilor care ne fac viata mai usoara. A cumpara înseamna pentru fiecare client bucuria de a intra într-un magazin cu o atmosfera prietenoasa, de a primi consilierea de care are nevoie, de a experimenta un produs si de a profita de cele mai bune oferte din piata. Asadar, oferim atat produse, cat si servicii dedicate fiecarui client.

Profil lung
Retailul este intr-o continua evolutie, iar noi suntem promotorul schimbarii. În magazinele Flanco gasiti tot ceea ce inseamna inovatie la nivel de produse si prezentare a acestora, la care se adauga cea mai extinsa gama de servicii. Oferim cel mai ridicat grad de flexibilitate- comanda online/prin telefon/in magazin si livrare la magazin sau acasa, plata cash sau in sisteme de rate cu costuri 0, garantie extinsa pâna la 4 ani, posibilitatea returnarii oricarui produs in 31 de zile etc.
Avem cea mai profesionista echipa de consilieri, special pregatita pentru a raspunde tututor solicitarilor. Indiferent de tehnologie, veti gasi toate sfaturile de care aveti nevoie pentru a lua cele mai bune decizii atunci când doriti sa cumparati un produs IT, electronic sau electrocasnic.
De 16 ani, suntem magazinul in care românii au incredere când vine vorba despre produse IT, electronice si electrocasnice. Clientii Flanco sunt fideli si revin in magazin ori de câte ori au nevoie de produse electro-IT sau pur si simplu de sfaturi legate de tehnologie, pentru ca au incredere in angajatii nostri si in calitatea serviciilor oferite.

Rută

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Flanco Targoviste!

Împărtășește-ți experiența!


Facebook

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Televizor, Laptop, Articole Electrocasnice, Magazin de Electronice, Tableta Pc