Mentor Beton, Târgu Jiu

Str. Barajelor,
Târgu Jiu
Gorj
Telefon:
0755.30.8000 Call
Fax:
0253.22.12.12
Site internet:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Site internet

Descriere

Despre cum s-a ajuns de la un simplu nume la un renume, recunoscut de toti cei care au beneficiat de calitatea serviciilor oferite de noi.Ce suntem deja, stim. Suntem cea mai performanta statie de betoane din judetul Gorj.Ce vom ajunge, la fel stim. Vom fi cea mai solicitata statie de betoane din judetul nostru.
La ce foloseste sa iti faci planuri de case, sa cumperi un teren si sa investesti in materiale, atata timp cat faci rabat la calitate?
Suntem convinsi ca pui pret pe resursele investite si nu iti poti permite sa construiesti anul acesta o casa, iar anul urmator sa o demolezi si sa faci alta, cu materiale mai bune, doar pentru ca ti-ai dat seama ca ai gresit alegand economia in detrimentul calitatii.

Sau cum am luat nastere in 2009 ca fiind cea mai performanta statie de betoane din judetul Gorj.Cum, intr-un an al schimbarilor, am inceput sa ne impunem pe piata cu o statie de betoane care devanseaza orice alta concurenta prezenta, in materie de productie de beton.

Păreri

Scrie tu prima părere despre Mentor Beton!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Materiale de Constructii, Mortare, Statie de Betoane, Liebherr, Putzmeister, Gorj, Pompa de Beton, Statie de Mortare, Fabrica de Mortare, Pompe de Betoane, Consultanta In materiale de Constructii, Specialisti In Betoane, Cel Mai Bun Beton, Cea Mai Performanata Statie de Betoane din Targu Jiu Gorj, Beton Gorj, Productie de Beton, Cele Mai Tari Betoane